Videoteca (III)

De data asta nu mă pot lăuda cu foarte multe, dar am calitate frate

Cel mai important, am văzut Nuntă in Basarabia în Unirii, care mi s-a părut genial și e povestit foarte bine de Richie aici

Am inceput să mă uit la The Pacific (dacă ai văzut ”Band of Brothers” știi că merită). Deși am devorat Band-ul, mi-e greu să mă uit legat la Pacific. Așa că sunt la episodul 3(din 6 x 80 de minute fiecare) de abia.

Și, din păcate, am mai adăugat seriale la lista interminabilă pe care o urmăresc.

1. Spartacus . Nu am ce să povestesc, m-a cucerit în momentul în care a zis ”Suck Jupiter’s cock”. Bătaie, mult sânge, femei bune.

2. Lie to me Genul polițist, cu vedeta îngâmfată, care rezolvă din talent cazurile. Un plus pentru importanța dată in film detaliilor cu adevărat puternice, gen mișcările feței, schimbarea comportamentului, și d-astea

3. Fringe un fel de new wave Dosarele X, dar mult mai organizat, actori mai slăbuți, dar parcă mai pasionați de rol. Eu nu suportam loose end-urile lăsate in ”X files” așa că m-a câștigat ca și client.

4. Leverage A început destul de slăbuț, slabă ideea. Dar actori buni, cazuri mai interesante, nu genul clasic ca într-un serial polițist. E de vară așa, dacă vrei să adormi seara mai repede.

5. M-am uitat la 5 sezoane de Rescue Me. La mine a avut mare succes, pentru că sunt americanizat, dar e ideal pentru o semi-dramă/acțiune/comedy. Are de toate + femei bune 🙂

La filme nu am apucat să mă uit, dar am apucat in fiecare seară să ascult puțin NLP, ca să îi fac in ciudă Cristinei

3 thoughts on “Videoteca (III)

  1. Pingback: Tweets that mention Daniel Sima » Blog Archive » Videoteca nr.3 -- Topsy.com
  2. Lie to mie, Fringe printre altele urmaresc si eu :). Ar mai fi: SGU, Dexter, The Mentalist, Flashforward, Californication, How I meet yor mother, Being Erica…. si lista ar mai putea continua :D.

    Si NLP urmaresc… mai ales pe Banfler, e comic 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: