Ce iese la iveala odata cu alegerile

Eu nu înțeleg pentru ce muncim toți ăștia din comunicare ca să adunăm contacte de la potențiali clienți/consumatori și alții care candidează fac rost de ele atât de ușor.

Exemplul de la Realitatea e unul comic, având în vedere că e un bărbat mort de 8 ani și a primit urări de “la mulţi ani” de la un candidat la deputați din partea PP-DD.

Și nu e singurul exemplu. alt candidat de la ARD a trimis la mai multe cunoștințe de ale mele scrisori cu ”La Mulți Ani”, persoane care și-au schimbat recent adresele sau nu și-au dat peste tot al doilea prenume, care se sărbătorea.

Ce să zic, super. Bine că listele electorale permanente sunt liste publice. Aș vrea și eu acess la ele să fac și eu niște campanii. Se poate vă rog?

4 thoughts on “Ce iese la iveala odata cu alegerile

  1. Lasand la o parte faptul ca la politie, posta, spital bla, bla, bla iti dai numele intreg si cnp-ul, oare cat la suta din populatie nu a primit free-goodies pentru cateva informatii personale si din acestia cati au citit ce se intampla cu informatiile care tocami le-au dat?

  2. Și eu cred că prea mulți oameni își aruncă informațiile personale peste tot. Dar asta nu înseamnă că e corect campania electorală să fie atât de intrusivă. Părerea mea 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: