Casa de comenzi Timisoara

food-delivery-service-300x225Un prieten apropiat se gândește să își deschidă o casă de comenzi în Timișoara. Discutând cu el despre asta mi-am dat seama cât de reticent am devenit mai nou față de idei atât de greu de adus la liman ca și profitabilitate.

Ok, nu sună atât rău. Există și au existat case de comenzi și până acum, dar nu în viziunea mea au reușit să se facă remarcate suficient ca să reziste. Cel puțin asta cred că s-a întâmplat. Era la un moment dat o firmă, Șoricelul sau ceva de genul cu 2 Dacii papuc care stăteau la Billa și așteptau comenzi. A ținut cred că 6 luni după care nu le-am mai văzut.

Rugămintea mea și întrebarea era:

Tu ai folosi o casă de comenzi pentru cumpărături?
Și aici vorbesc mai mult despre solutii de curățat alimente congelate și chestii care poate nu ai avea nevoie zilnic să ajungi la magazin, mai degrabă la o frecvență de 2 săptămâni.
Nu te gândi că te costă mult mai mult. Tarifele la care se va lucra vor trebui să fie foarte competitive, pentru a putea atrage o audiență mai mare.

Aștept păreri! 🙂

Sursă poză

11 thoughts on “Casa de comenzi Timisoara

  1. Na, eu zic asa :

    Oricum cand ma duc la cumparaturi ( 1 data pe saptamana ), dau bani pe taxi sa ma intorc acasa, neavand masina.

    Daca tariful lor e aproximativ banii care ii dau pe taxi ( 15-20 RON ), as apela cu draga inima. Cat timp nu-mi aduc pateu in loc de prosoape

  2. Mi se pare o idee ok, care in trecut nu s-a implementat cum trebuie de catre cutezatori.
    Evident, conteaza brand- exista n tipuri de prosoape de bucatarie cu n preturi. Dar treaba asta se rezolva usor cu o poza dimineata la raioane de exemplu- si trimis clientului pe mail. Sa nu mai zic de faptul ca toate magazinele mari au wireless deci daca vrei sa faci un efort extra poti sa transmiti video in timp real si omul sa-si aleaga ce doreste. Webcam pe cap anyone? :))
    Shopping sucks, I’d do it.

  3. @Daniel Eu fac cumparaturile de la Auchan. Produsele semnate de marca lor mi se par potrivite pret vs calitate. Auchan distribuie acasa in Franta 🙂 Deci as apela cu drag pentru produsele voluminoase si grele marca Auchan.

  4. As folosi chestia asta dar nu cred ca as folosi-o regulat. Ar fi misto daca si-ar oferi serviciile si in afara orasului, in localitati apropiate, cred ca oamenii respectivi ar comanda mai mult. Spun din proprie experienta. M-am mutat de curand intr-o casa undeva langa Brasov si supermarket-urile sunt destul de departe iar magazinele de-aici au produse vechi si foarte putine. Cateodata mi-e lene sa ma imbrac, sa scot masina din curte, sa merg pana in Brasov ca sa stau la coada la casa, etc. As apela cu placere la o firma de genul, m-ar scuti de atata efort.

    Ar trebui sa se gandeasca serios sa implementeze chestia asta mai ales in zonele noi construite cu case unde inca nu au ajuns supermarket-urile, ca presupun ca sunt si in Timisoara. Ceva la maxim 15-20 km departare de oras ca sa nu fie cheltuieli mari cu benzina, sa se intereseze care sunt zonele unde isi construieste lumea case, unde s-au mutat oameni de curand si sa vada daca sunt magazine in zona. Plus ca in zonele astea se muta oameni tineri si destul de ocupati care probabil ar comanda de pe net.

  5. Pare o idee buna, la cat avem de munca dabia facem fata sa inmatriculam autoturismele clientilor, nu mai vb de cumparaturi persoanle, etc pe care le fac desigur nevestele “cand apuca” si ele! O casa de comenzi probabil ca mar face sa nu mai mancam atat prin oras la restaurante din lipsa timpului pentru cumparaturile aferente.

  6. Da, as apela (caut de mai bine de doua zile pe internet, o casa de comenzi care sa imi preia comanda (nu este vorba despre o scobitoare) si sa o livreze in Arad!!!). Mi se pare ciudat ca nu pot face cumparaturi online…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: