Ce facem de revelion?

Haaaa! Încă un an. Înca o sărbătoare. Mă mir că față de alte sărbători, Revelionul poate fi petrecut departe de familie, fără să fii catalogat nesimțit. Dar totuși unde? Am tot intrebat in jur, pe twitter, la bere, dar anul ăsta, mai mult ca alti ani, nimeni incă nu e foarte sigur.. ”poate mă duc acolo”, ”poate fac aia”, ”are un prieten un apartament”, ”stau acasă”, ”sărbătoare de câcat”).

Păi și care sunt variantele?

1. La un club/discotecă – Bă eu nu mai am răbdare de inghesuiala, căldură obsesivă, sau de oameni necunoscuti care să se dea la prietenă sau cunoștințe.Am fost in club30, dark, lemon, chiar și CCIAT. Numai! 🙂

2. La un prieten acasă – Da, e ok, Dar asta inseamnă transformatul revelionului intr-o zi de random party la cineva acasă…

3. La un restaurant – Waaay too 80’s.

4. In centru la petarde – Dacă nu ai bani, e super tare. Distracție moca, iți iei 2 beri și gata. Vroiam să zic că e lame, dar totuși zeci de mii de oameni participă an de an in România. Așa că, dacă ei se distrează ce ”morții mei” comentez.

Și incă câteva variante de urgență irelevante.

Care ar fi pentru mine Revelionul ideal ?  In Times Square, New York, cu incă 2,5 milioane de oameni de toate naționalitățile care nu sunt cocălari, suferinzi sau scandalagii. Deși l-am petrecut deja in 1999-2000, chiar de revelionul mileniului, eram prea mic. Acum m-aș duce cu 5,6 beri, cu 2,3 prieteni maxim, și am sta la distractie. Chiar e epic.

Și totusi nu aș refuza o excursie pe ceva insule exotice. Sau la Viena, și acolo am prins o atmosferă foarte frumoasă de revel.

Tu? Sper că nu ești in primele 4 variante care le-am pus :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.