Concert INNA de zilele orasului Timisoara. De ce?

De abia astăzi am aterizat și eu în mijlocul subiectului. Ca să începem cu sfârșitul, astăzi s-a semnat contractul cu INNA, pentru a cânta de zilele orașului Timișoara.

Eu sincer sunt total împotriva concertelor de zilele orașului. De ce nu putem să organizăm alte activități care să implice locuitorii, gen spectacole cu actori autohtoni, muzee cu intrare liberă, târguri cu artizanate sau chestii care să scoată în evidență spiritul orașului? Am observat plăcut că nu sunt singurul.

Nu am nimic cu valul INNA sau Alexandra Stan dar sincer nu văd nimic de câștigat că plătim 15.000 de euro pentru a o aduce pe fată să ne pisicească 2 melodii.

Cred că au trecut ani buni de când nu am mai sărbătorit zilele orașului în stradă și pe bună dreptate. Nu ne mai bazăm deloc pe valori, căutăm doar succesul rapid. Concerte pentru gloată, evenimente publice mediocre, festivalul berii, festivalul vinului la care numai vin NU bei, mici cu bere fiind meniul clasic la o ieșire de genul.

Zilele orașului anul ăsta? Nu, mulțumesc 🙂

Pentru cei care o mă vor certa că nu îmi place idee de concert și INNA, să știți că și eu plătesc concertul ăsta, la fel ca și toți ceilalți locuitori ai orașului.

12 thoughts on “Concert INNA de zilele orasului Timisoara. De ce?

  1. E simplu: dă-i prostului circ și pâine și ți-ai asigurat votul lui. E segmentul majoritar al populației, ceilalți nu contează, că nu pot pune ștampila de mai multe ori, oricum. Trist, mă, trist!

  2. Dacă tot a venit vorba de zilele oraşului, hai să vă expun o părere personală. Dacă tot ne mândrim pe diverse forumuri cu multiculturalitatea oraşului Timişoara, cred că în loc de 3 august (care este data intrării armatei române în Timișoara în anul 1919) ar trebui să alegem o zi mai neutră pentru sărbătoarea oraşului. O zi care să fie sărbătoare pentru toţi locuitorii acestui oraş indiferent de apartenenţa etnică. Eu ca maghiar nu am nimic de sărbătorit în intrarea armatei române în oraş şi ataşarea acestuia la o ţară străină strămoşilor mei, care au devenit astfel străini în propriul oraş. Cred că săpând un pic în arhive am putea găsi o dată care să reprezinte o sărbătoare pentru întreaga populaţie, nu doar pentru o singură etnie (fie ea chiar şi majoritară).

  3. Si eu sunt unul dintre cei care nu sunt de acord cu concertul INNA. Observ, insa, ca nu esti de acord in general cu concertele la astfel momente. Vorbind strict de aceasta editie, eu unul ma bucur ca va fi si un concert Rezident Ex. Pentru prima data dupa foarte multi ani am ocazia sa-i aud vocea lui Kempes acasa, la Timisoara.

    Referitor la program, de zilele orasului vor fi si alte manifestari, cu adevarat culturale. Programul va fi anuntat saptamana viitoare, dar din cate am auzit va fi un concert al Filarmonicii, piese de teatru, lansari de carte. Nu stiu in ce masura intrarea la muzee va fi libera.

  4. Cati bani iau artistii astia din zilele noastre, nu pot sa cred.Eu una nici nu mi se pare ca are cine stie ce voce.Ii prefer pe artistii consacrati

  5. Secțiunea în care vorbim despre politică, dar pe stil propriu și încercând să nu ne enervăm, că nu merită.

  6. Toate acestea ne sunt puse la dispoziție de Oficiul Național de Turism al Austriei, prin proiectul „Plimbare prin Viena” și dacă vreți să vă bucurați și voi de frumusețea orașului trebuie să știți că aceste călătorii virtuale au loc până pe 22 septembrie, de la ora 14:00 la miezul nopții!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: