Curatenie de toamna in Timisoara e o prostie

Nu vreau să zic că e un lucru rău dar este foarte prost organizată. Cel puțin în România nu se poate face așa ceva într-un mod civilizat.

Idee mișcării este de a colecta doar obiectele de uz casnic si gospodaresc, DEEE-urile, precum si deseurile vegetale rezultate din curatarea arborilor plantati pe aliniamentele stradale si spatiile verzi din jurul imobilelor, inclusiv deseurile provenite din curatatul curtilor si gradinilor.

Lumea în Timișoara a scos TOTUL în stradă. Am văzut zeci de canapele, fotolii și moloz care nu ar avea ce căuta acolo, dar fiind români, probabil lumea s-a gândit să mai scape de niște mizerii, că deh, e greu să fii gospodar.
Mi-a părut rău ieri că nu aveam destulă baterie la telefon să fac poze în 4,5 zone diferite ale orașului cu mizeria pregătită.

Degeaba toate anunțurile veneau cu avertismentul ăsta:
Timisorenii care locuiesc in aceste zone trebuie sa scoata din case obiectele de care nu mai au nevoie cu maximum o zi inainte de ziua in care este programata colectarea pe strada unde locuiesc. Cei care arunca gunoaie dupa colectare risca amenzi usturatoare de la politistii locali.

Am și eu o rugăminte. Saptamana viitoare, din 22 octombrie, se trece la curatenie in zona situata la sud de canalul Bega. Asadar, se face curat in Freidorf, Dambovita, Steaua, Fratelia, Girocului, Soarelui, Odobescu, Complexul Studentesc, in Fabric, Buziasului, Baba Dochia si in Plopi.

Cei care stau în zona aia sau au drum pe acolo cu câteva zile înainte de colectare, se poate să facă poze să vedem dacă se respectă regula de maximum o zi?

sursa poza

One thought on “Curatenie de toamna in Timisoara e o prostie”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: