Despre

Salut.
Acum putem să ne liniștim. Dacă ai ajuns pe pagina asta înseamnă că ai un pic de timp și răbdare cu mine.

Despre blog

Știu că ar trebui să aleg o nișă și să insist pe ea dar mai mult îmi doresc oamenii care îmi sunt dragi să mă citească aici. Faima, succesul și traficul care vine odată cu nișa aș vrea să le am la proiectele în care sunt implicat.

Aici arunc ceea ce mă enervează sau îmi place. Da, cred că astea sunt cele 2 categorii mari pe care ar trebui să le ai în vedere.
Încerc să susțin tot ceea ce înseamnă mișcare sănătoasă, proiecte faine și chestii comice. Încerc să taxez tot ceea ce mi se pare incorect, răutăcios sau cu risc de a face rău mie sau comunității.

Poate acest blog să te ajute să te promovezi?
Nu știu, se poate. Nu am foarte mulți cititori, dar dacă ceea ce oferi tu e interesant, se strâng mai mulți și pot să dea rezultate pentru campanie.

Pe acest blog folosesc sistemul de afiliere emag (poți să downloadezi prezentarea despre acest sistem aici). Dacă tu dai click pe bannere sau link-uri postate de mine aici, eu voi primi 3% din ceea ce cumperi tu de la ei. Banii ăștia nu vin de la tine, vin de la eMag ca și răsplată pentru faptul că aduc clienți spre ei. Nu e nici o înșelătorie. Odată pe an, mă ajuți să mai îmi iau o jucărie cu care să mă mândresc.

——————————————————————————————————————————————

Despre mine

Mă numesc Daniel și stau în Timișoara.

Lucrez în marketing și domeniile conexe de mai mult de 6 ani, majoritatea timpului pe online. Nu sunt și nici nu mă consider expert sau specialist. Sunt doar unul dintre oamenii ăia care vor să scoată produsele, serviciile sau lucrurile faine și bune în evidență.

Am organizat și voi mai organiza evenimente cu tematica social media și online. Am făcut parte din echipa de organizare Hardcore Marketing, TweetMeet și SocialSpark.

Mă consider un tip descurcăreț, bun la mai multe chestii și util de avut prin preajmă. Câteodata bravez și exagerez cu mișto-urile. Mă atașez repede de oameni și le găsesc tot timpul un rol în viața mea.

Profesional, sunt cel mai bine descris pe LinkedIn.
Pe Facebook mă dau, recunosc. Îmi place să fiu agregator de informație pentru audiența mea.
Twitter-ul, deși este lăsat în urmă de mulți, îl consider o sursă bună de informație în timp real și feedback.
Pun poze de pe unde călătoresc pe instagram

Răspund oricând la email, cu cea mai mare plăcere!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.