Un serviciu nou si interesant – Pinterest

Pinterest ReviewChiar în timp ce scriam articolul ăsta mi-am dat seama că de când m-am mutat cu hostingul la Webfactor, am uitat să pun online tumblr-ul meu. Temporar l-am lăsat hostat la ei, dar mă voi ocupa probabil în weekend.

Eh, mie Pinterest, adică site-ul nou de care vreau să vă povestesc, mi se pare o variantă mai îmbunățită la tumblr. Pinterest e un fel de photo-micro-blogging, unde găsești o grămadă de resurse mișto când vine vorba de poze. Eu am Pin-uit deja câteva chestii mișto pe Pinterest.

Nici nu îmi amintesc exact de unde am primit invitația pe Pinterest. Știu doar că atunci când au început să apară pe facebook posturi cu Pinterest, eu eram deja în sistem.

Știu că sună plictistor și deja ceva obișnuit, dar cred că diferențierea o va face algoritmul Pinterest de agregare a pozelor.
Eu de exemplu am Pin-uit un lolcat pe Pinterest și din totalul de 20 de likeuri și pin-uri, 19 erau… străini. Nu mă urmăreau dinainte, nu m-a ridicat nimic deosebit ca să ajung atât de mainstream în căutările lor pe Pinterest

Mie îmi place, e mișto Pinterest. Dacă vreți cont, dați-mi un semn și vă trimit invitație.
Recomand în loc de facebook, dacă sunteți pasionați de poze frumoase, diversificate și foarte bine organizate pe categorii 🙂

Cam așa arată un cont în construcție pe Pinterest. Pentru unul complet vizitați-o pe Ale.

Pinterest review

Cel mai ușor, lăsați un comment pentru invitație Pinterest și vă voi trimite cât mai repede 🙂

3 thoughts on “Un serviciu nou si interesant – Pinterest

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: