Facebook Timeline pentru pagini

Facebook Timeline Petrom
Inevitabilul s-a produs. Facebook a introdus Timeline pentru pagini de fani. Pe mine sincer m-a prins nepregătit pentru toate paginile, eram 100% sigur că nu se va întâmpla. Asta e, luni facem treabă și recuperăm.

Ce trebuie să știi despre Facebook Timeline:

Lumea urmărește mult mai greu informația pe partea dreaptă. Așa că plănuiește-ți posturile importante să fie tot timpul pe stânga. Nu am citit nici un studiu britanic, asta e feedback-ul de la zeci de oameni cu care am vorbit despre Facebook Timeline. Așa că poți liniuța asta să o iei ca un sfat personal.

– Nu fii dezamăgit de noul aspect. Se pot face chestii bestiale, nu trebuie să rămânem blocați pe profilele clasice.

Momentan nu am văzut reclame pe Facebook Timeline-urile pentru pagini. Asta nu știu dacă este o chestie definitivă, dar s-ar putea să fie așa. Când ai aproape un miliard de conturi, ce mai contează 100 de milioane de pagini?

– Dacă au făcut-o pentru pagini, fii sigur că se apropie și pentru conturile personale. Sunt multe persoane reticente dar nu aveți ce să faceți. Obișnuiți-vă! 🙂

Voi ce părere aveți? Puteți să îmi arătați ceva exemple de pagini aranjate inteligent de unde mă pot inspira pentru ale mele?

4 thoughts on “Facebook Timeline pentru pagini

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: