Inca una faina de la Enel

Povesteam în ianuarie cum m-am împiedicat de o campanie drăguță de la Enel cu iPad-uri cadou dacă optezi pentru factura electronică. Toate bune, încă nu am văzut vreo listă cu câștigători, dar nu disperăm.

De data asta au făcut o altă chestie faină dar nici pe asta se pare că nu au promovat-o deloc. Îți trimit prin poștă o hârtie plină de semințe care trebuie să o ții o zi în apă și după să o pui în pământ. Ei zic că după o săptămână ies florile.
Cât de frumoasă ar fi fost o campanie pe bloguri să fi dat câteva hârtii personalizate cu semințe la câte un blogger și să îi pună să le crească?

Oricum felicitări Enel pentru inițiativa ”eco” și abia aștept să văd ce flori vor ieși! 🙂

Campanie Verde Enel

11 thoughts on “Inca una faina de la Enel

  1. Cu iPad-ul si eu mai sper :D. Florile le-am plantat, am facut si poze in toate stadiile si acum astept sa vad rezultatele pentru o poza finala, insa inafara de cateva firicele verzi foarte firave nu se vede altceva, asta fiind dupa aproape 1 saptamana. Mi s-a parut si mie interesant si de aceea am hotarat sa le pun la inflorit :).

  2. Pentru cei care nu au primit hartiuta cu seminte trebuie sa iti activezi factura electronica din contul MyEnel. Eu am primit, dar inca nu am pus-o la incoltit. Sunt curioasa, voua v-a iesit vreo verdeata ceva? :))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: