Startup days

Mi-aș dori să fac sinteza în maximum 20 de cuvinte tot prin ceea ce am trecut in weekend-ul care tocmai s-a terminat. Dar nu pot, așa că voi face o variantă light, dar totuși cu puțin zahăr.

Începem cu plecarea de la stadion, unde, spre mirarea mea, ne-am strâns aproape 30 de oameni. Toată lumea cu poftă de viață, toată lumea odihnită parcă :D. Eu când am ajuns, echipa mea (Alex, Casandra, Tița, Radu, Dan și Bogdan) aveau deja cumpărate 3 baxuri de bere Ursus, plus încă una de Heineken din partea lui Radu, pentru ocazia floriilor. 96 de beri pur sânge. S-a mai cumpărat alcool pe lângă, dar am zis că rămân pe filmul proiectului. Am plecat sponsorizați de Porsche cu niște mașini foarte drăguțe.

Odată ajunși, am fost impresionați. Băi, arată foarte mișto, și e făcut cu suflet, nu neapărat pentru bani. Cred că asta face diferența de ”cozy” cand faci cu suflet. Ne-am pus direct pe terasa de la Tirol, și am stat să vină mâncarea, care apropo a fost bună. Am mai cerut pâine, normal, pentru că la ce coșuri mici aveau, ne simțeam ca pe vremea prohibiției. Asta a continuat 3 zile, 56 de ore ”Ne mai poți aduce niște pâine?” :))

Camerele foarte drăguțe, eu cu Andrei, Cristi, Radu și Bogdan am ales să ne băgăm în camera de 5, restul având câte 2 locuri. A fost bine, oricum toți ne culcam la ore grave, gen 4,5,6 așa că nu am avut treaba unii cu alții. Chiar am stat la povești noaptea :D.

Ce am văzut, și cred că e printre puținele evenimente care pot să se laude cu așa ceva, fără scandal, suferințe, dușmănii. Totuși 30 de persoane, unele foarte diferite de altele, cu mult alcool în ele, s-au descurcat de minune. Majoritatea!

La fiecare cuvânt care îl scriu îmi mai amintesc câte o fază sau uit pe alta, desigur foarte comică. Așa că vă povestesc proiectul.

E irelevant cum se numea înainte, sau ce vroia să facă. A devenit Berărescu, prietenul tău cu care sigur ai băut vreodată o bere. Berărescu știe foarte multe despre bere, foarte multe despre efectele ei și știe și distracție frate. Cele mai bune dovezi vor fi filmulețele, am ințeles că poate la începutul săptămânii viitoare Berărescu va fi online.
Berărescu își va strânge bani să bea din ideea aceasta ori prin aplicații mobile, ori prin brandurile de bere pe care le consumă. El știe ce vrea să facă!.

Așa că, ne-am hotărât să îl ajutăm pe Berărescu cu jocurile de societate cu bere. După 56 de ore, am avut gata aplicație, am avut 30 de pagini de how-to, fun&games, csr și help.

Primul a fost un test de anduranță gravă – 60 de pahare în 60 de minute câte 40 de ml. A fost cea mai grea probă din week-end dar în care am învățat, dacă râgâi, mai câștigi câteva minute. Rezultatele odată cu video-urile.

De al doilea proiect s-a indrăgostit Dan, Beer bong, care a fost făcut cu 2 ore înainte, cu resursele cabanei. Am ajuns la 9,10 secunde o bere(500ml) băută cu Bong-ul. A fost foarte distractiv, eu, Dan, Alex, Radu, Marian, Ovi, Ovidiu, Horia, Raka și sper că nu am uitat pe nimeni, au contribuit cu statistică la proiect.

Al 3-lea test a fost Shotgun. Ăsta e preferatul meu. Resurse minime, deranj și mizerie aproape inexistente. Mie mi se pare că defapt ăsta ar trebui sa fie stilul general de băut. Aici am fost mai puțini, dar probabil balonarea a fost un factor important (NOT :D)

Și nu, nu m-am îmbătat. Am fost vorbăret prima noapte, și a doua mai relaxat ca în viața de zi cu zi.

Concluzia ? Jos pălăria față de trupa mea, care au muncit foarte, foarte calitativ. Felicitări Bogdan, Tița și Radu pentru prezentare, #sestie.

Mi-am dat seama că filmările lui Ovi au sunet, și putem auzi 90% din dumele weekend-ului. Așa că da, felicitări Startupdays, felicitări echipelor lui Ovidiu și Adi, au devenit idei serioase față cele de la pitching.
Ceva poze am găsit aici
Filmările ”oficiale” sunt pe youtube, aici

Și Sfântul Iepurilă

De la Valiug

10 thoughts on “Startup days

  1. Pingback: Tweets that mention Daniel Sima » Blog Archive » Startup days -- Topsy.com
  2. Pingback: Startupdays in cuvinte si imagini
  3. Pingback: Startup Days în cifre | Blogu' lu' creaţa
  4. Pingback: Startup Days - Deznodamant | Blogu' lu' Raka

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: