Concurs de squash in 29 iunie

squash_sign_heliosUite că a trecut un car de vreme de când am scris ultima oară pe blog, dar vin cu forțe proaspete printr-o invitație la MIȘCARE.

În 29 iunie la clubul Helios se organizează concurs de squash în cele 2 săli noi inaugurate acum câteva zile. Sălile sunt superbe, moderne și la standarde internaționale.

Odată înscris la concurs, vei avea ocazia să joci minim 3 meciuri, fie că pierzi sau câștigi și ai ospitalitate inclusă – o masă de prânz și apă în timpul meciurilor.

Inscrierea se poate face pe mail la squash@helios-sport.ro sau la club prin completarea unui formular mic (nume, număr telefon, email și mărimea tricou). Înscrierile se închid când se ajunge la maxim 32 de jucători sau în 28 iunie la ora 12:00 și costă 50 de lei participarea.

Squash-ul în Timișoara este încă în fază de creștere, așa că valorile sunt apropiate și oricine poate să câștige.

Nu te îngrijora – rachete, mingi și sfaturile tehnice sunt din partea casei. Tu trebuie să vii cu caloriile care trebuie arse!

5 thoughts on “Concurs de squash in 29 iunie

  1. ca nu-l puteai pune duminica… asa, cu mare parere de rau, nu cred ca o sa ajung. sper si voi face pe dracu in patru, dar na, ma gandesc ca vrei si tu o prajiturica la super 8

  2. dani, am rezolvat, am facut pe dracu in patru sa fiu liber pe 29 iunie
    poti sa ma treci linistit pe lista de participanti si chiar de castigatori, daca nu e prea mare deranju’

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: