TweetmeeetCJ

„Pe foarte scurt” a fost mișto.

Am cunoscut oameni tari ca Lorand și TVdece-ii, și m-am reîntâlnit cu Crivăț-u, Fulgu, Billy (du-te bă și umflă mingea).

Tweetmeet-ul a fost foarte ok, organizat într-un spațiu destul de mic, cu locuri numărate. Plusul sălii a fost că nu erau alte influențe gen bar, chelnerițe, zgomot de aparat de cafea, minusul a fost că aproape toate prezentările au fost întrerupte de întârziați.
No problem, important e că există potențial. Florica cu Zicu au fost într-adevăr superbi, au venit cu temele făcute și au făcut prezentările ca la carte. Dacă vin la Timișoara, cred că ar trebui să îi adoptăm.
Cristina cu Cristi au povestit despre proiectul ”tweetmeet”, prezentare la care lumea chiar a fost interesată de detalii. Cristi ca de obicei a fost cu statistica de pe twitter.

Oameni interesanți, de la care mă așteptam să facă unpic de networking, dar care s-au mulțumit să fumeze o țigară și să meargă acasă/în Irish la o bere. Hai bă, chiar doar pentru un simplu ”mingle, mingle, mingle” ați venit?
Buba evenimentului pentru mine a fost bârfa. Bă, Timișoara își spală rufele în familie. Nu știu când a fost ultima oară când am vorbit de rău pe cineva, sau să bârfesc aproape public cu o persoană pe care o știu de cât, aproape 2 ore?. Nu-i bai, a fost destul de ciudat pentru mine și nu prea mi-a făcut plăcere, dar m-am consolat cu faptul că sigur nu sunt toți așa.

După am fost în Irish, la o bere cu mâncărică, urmate de un standup comedy și un concert.

Bere ieftină, reducere dată de Crivățu din câte am auzit, mâncare bună cu un mic record făcut de Bleau și Cristi – au stat aproape 70 de minute după comandă, și au mâncat-o în mai puțin de 5 minute :))
Stand-up-ul a fost cu tematică bloggeristică și twitteristică, fuarte drăguț. Concertul la fel, îmbinat cu o melodie dedictă de Crivăț lui Mile, un gest chiar de nota 10.

Seara târziu ne-am despărțit, mulți dintre ei mergând sâmbătă la partida de golf de la Pianu

Ce să zic, baftă #cluj să faceți lucruri mari.

One thought on “TweetmeeetCJ”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.