Timișoara în 7 ore

Mă, e tardiv acum să mai scriu și eu cât de frumos a fost la #timișoaranoastră. Cristina defapt a scris dream-post-ul meu despre eveniment, cu toate link-urile despre eveniment. Asta e, viața e grea, dar dură…
Pe scurt: invitații noștri au fost niște superbi, care au reușit să nu strice dinamica grupului. Pot să zic lejer că mi-e dor de fiecare dintre ei.
S-au făcut mii de poze, până și un filmuleț.
Am avut foarte mare susținere de la timișoreni, care au întregit grupul la tur (am fost totuși 50 de oameni)
Nebuloasa cu Cristina au făcut o chestie extraordinară găsind-ul pe Dan, care a fost impresionant. Mulțumim celălalt Dan pentru recomandare.

Trupa emigranților (legali, că au avut pașaport): Makavelis, Andrei Crivăț, Corina Georgescu, Alina și Răzvan, Laurențiu, Lilișor, Miruna, Alex Negrea, Iulia Nalatan, Ana Bulgar, Radu Beligăr și Daniel Iftene, Diana Câmpean(Diana a primit doar învoire, dar nu a avut probleme)

Așa cum am zis și în timpul turului, 10% din informațiile oferite de Dan era cunoscute pentru mine, restul au fost noutăți. Eu am devenit mai mândru de Timișoara și sper ca cei care au venit cu noi să fie măcar pe jumătate de încântați de oraș pe cât sunt eu.

(Richie, promit că nu am făcut nimic cu Maka, e o poză nevinovată :))

Makavelis
de la Diana

2 thoughts on “Timișoara în 7 ore

  1. Pingback: Tweets that mention Timișoara în 7 ore | DANIEL SIMA -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.