La gramada

Au trecut mai mult de 2 săptămâni de când nu am mai scris pe blog. Ceea ce înseamnă că nu am avut mult timp, asta e bine, rău e că am avut despre ce să scriu și am evitat.

Pe scurt:
-am fost la Plai 2010
-am fost și mă duc la Startupdays
-la sfârșitul lunii mă duc și la Social Media Summit.

Pe lung:
Am fost la Plai pentru prima oară. Tot auzisem de eveniment, devenise pentru mine un eveniment mistic, ascuns, inaccesibil care acum a s-a dezumflat puțin.
Da, a fost ok, e organizat bine, oamenii din spate sunt de lăudat pentru resursele care le găsesc an de an, dar totuși parcă lipsește inghesuiala aferentă invitaților și fenomenului. Eu cel puțin, am văzut foarte puțină lume la concerte și vineri și sâmbătă, mă așteptam să fie nebunie cu locurile în fața scenei pe băncuțe. Pălăria jos pentru Cristoph Pepe band, au fost fascinanți.
Probabil că lipsa entuziasmului la mine are legătura și cu faptul că nu mă mai regăsesc în evenimentele de genul astea. Doar am fost la Budapesta în vizită în timpul Sziget-ului și tot nu am mers.
Oricum, din nou Tomata face o treabă bună cu sinteza evenimentelor la care participă și vă invit să citiți acolo de Plai.

Am fost în vizită la Oradea după mult timp, asta zisă cu părere de rău că totuși sunt băștinaș. Am participat la pitching-ul Startupdays pentru local. Au început să renoveze cât de cât orașul, păcat că ploua că vroiam să trag niște poze. Sâmbătă e un nou pitching, de data asta la Timișoara. Mă duc și sper ca unele dintre idei să fie interesante și să aibă nevoie de mine.

M-am înscris și la SMS unde sper să mă întâlnesc cu niște omi interesanți. Curios că SMS există deja și în America, exact cu același nume. Doar că are și succes. În nume.

Îmi propusesem să scriu un articol despre oamenii care îi consideri prieteni și deși ești foarte entuziasmat despre anturajul tau, nu reușești să ii acorzi destulă încredere să facă x acțiune sau y. Dar nu, că nu pot să îl fac fără unele elemente foarte personale.

Și uite și Cristoph Pepe Band cu o melodie care a fost filmată chiar anul ăsta la Plai

2 thoughts on “La gramada

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: