Anul ăsta fac pe Moșu’

HA! În sfârșit sunt Moșu’.

Deși de săptămâna asta am început iară să am un birou, care a venit cu responsabilități de marketing la Mindomo, am riscat și am acceptat invitația celor de la Porsche Timișoara care fac o campanie foarte mișto la casele de copii din 6 orașe.

Eu am fost ultimul selecționat dintre moși, așa că am apucat să văd banner-ul făcut de studenții din anul I de la Publicitate, Facultatea de Comunicare. Coordonați de, cine altcineva, decât Oaaaanaaaa Barbu!

Foarte mișto arată, kudos for you guys.

Na bun, care e planul pentru eveniment:

Vineri comitem Reșita și Caransebeș.

Sâmbătă suntem în Arad și Oradea.
Având în vedere că va conduce Cristina, va trebui să beau o cafea într-unul dintre orașe ca să nu am probleme cu inima. Sper să facă partenerii de „moșie” Dan sau Richie una.

Duminică un lejer Lugoj și Timișoara. La Timișoara poate să vină oricine cu noi, măcar cu un zămbet pentru copiii(se scrie cu 3 de i oare? de ținut minte pentru alt articol) de acolo.

Până atunci se strang haine, carti, jucarii la standul din UVT de la etajul 1 (intre 10 si 18 de luni pana vineri)

Ce puteți face voi, oamenii normali, care nu veți fi moși ca mine, e să donați, să scrieți sau să veniți cu noi la colindat.

Dar din Dar

16 thoughts on “Anul ăsta fac pe Moșu’

  1. Pingback: Tweets that mention Anul ăsta fac pe Moșu’ | DANIEL SIMA -- Topsy.com
  2. Ce frumos ca te implici in campanii sociale, tot respectul si consideratia mea. O sa trec si eu sa duc haine si jucarii. P.S eu cred ca se scrie copii, dar la cunostintele mele de gramatica, nu sunt o sursa credibila:))

  3. Pingback: Eu Moș Crăciun?
  4. Its Pleasure to understand your blog.The above articles is pretty extraordinary, and I really enjoyed reading your blog and points that you expressed. I really like to appear back over a typical basis,post a lot more within the topic.Thanks for sharing…keep writing!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: