Cât de repede scrii?

Cred că mai toată lumea care mă citește știe că am făcut și o țâră de școală în America.
Da, a fost o experiență mișto. Am învățat o grămadă de chestii chiar dacă volumul de informații a fost mic (pe românește: nu prea faci mare lucru la ei la școală). Au fost chestii utile, gen typing lessons.

Când m-am întors, nu mi-am dat seama cât de valoros este faptul că am învățat să folosesc toate degetele și să nu mă uit la tastatură. Foloseam scrisul pe calculator pentru mirc, poate messenger și copiat referate de pe net. Doh, foarte util.
Dar când am început să lucrez, a contat foarte mult.

Stăteam săptămâna trecută cu a mea iubită și încercam să pierdem timpul prin Scârț că aveam o treabă amanată în zonă.
Cum tablele erau ocupate, trebuia să găsesc altceva la care să o bat. Așa că m-am pus să fac teste de viteză de scris.

Am găsit pe net un program free gen ăsta, care are și teste cu limba română, dar fără diacritice.

Eu am scris 90 de cuvinte pe minut în engleză și surprinzător 97(92 corecte și 5 greșite) în română. În 2004 eram la mai aproape de 100 dar m-am menținut cât de cât.

POZA

Voi? .jpg dacă ai scor mare ca să vadă lumea valoarea.

Typing test

7 thoughts on “Cât de repede scrii?

  1. Cel mai important este sa nu gresesti, eu cand scriu cu toate degetele, inversez literele, unele degete ajung mai repede la tasta decat altele, si asa o litera poate aparea inaintea alteia

  2. Eu am un scor cam ca si al tau. Insa eu nu folosesc toate degetele. Adica sa ma fac inteles. Inelarul nu il folosesc la nicio mana. Degetul mic il folosesc doar la mana dreapta iar degetul mare doar la mana stanga (pt space). Cel putin asta am reusit sa observ eu :)) M-am gandit sa ma filmez sa vad cum arata mainile mele in timp ce scriu 🙂 si ce degete folosesc 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: