Ctrl-D isi cauta omul

Și nu orice om, ci ACEL om care va prezenta și reprezenta visual televiziunea.

Ctrl-D demarează o campanie de casting, în vederea recrutării unui prezentator online pentru Ctrl-D TV.
Pentru înscriere, tuturor aplicanților li se va cere să susțină o probă practică filmată fie la D`arc, fie personal. Toate filmările vor fi uploadate pe YouTube. Ca și probă, aplicantului i se va da un text de dicție pe care trebuie să îl introducă “în emisiunea sa”, ținând cont de următoarele cerințe: să se prezinte, să facă o introducere, sa prezinte textul dat, să facă o încheiere.

Text dicție:
„Papucarul papucareste papucii nepapucariti ai papucaresei, dar papucareasa nu poate papucari papucii nepapucariti ai papucarului care papucareste papucii nepapucariti.”

Filmarea se poate face cu orice device care are o cameră video încorporată, indiferent de calitatea ei.
Persoanele care nu dispun de un astfel de device, se vor putea înscrie și offline, la D`arc Cafenea, în Piața Unirii nr.5, Timișoara, în perioada 9 mai -10 iunie, în fiecare luni și joi între orele 11:00-13:00. În acestă locație va exista “o cabină de filmare” pentru proba video. Cei interesați se pot prezenta doar cu CV-ul.

Cerințe înscriere
– Studii media, jurnalism sau comunicare
– CV cu poză
– Probă video
– Cunoștințe medii web/digital (de preferat)
– Portofoliu (dacă este cazul).

Foarte tare ideea, eu mâine sper să am timp și să mă filmez încercând să spun textul papucarului. Nu știu dacă m-aș vedea făcând așa ceva, dar e un practice bun. Sunt sigur că ies multe variante comice, așa că dacă aveți un pic de timp în weekend, încercați și voi și lăsați un comment cu video-ul.

Afis casting

One thought on “Ctrl-D isi cauta omul”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: