Cum face bani Vplay?

Cum face bani vplay?Eu nu am prea prins vremea de glorie a Vplay-ului, am auzit doar prieteni care îmi povesteau ce mișto e, costă puțin și au seriale foarte multe. Eu tot timpul așteptam câte un sezon să se termine și downloadam de pe torente-filelist variante HQ ca să mă uit la televizor.

Am mai cochetat anul trecut parcă cu vplay, dar foarte puțin. Nu am cotizat niciodată, dar am destui oameni în jurul meu care au făcut-o. Acum, de câteva luni e deschis free pentru toată lumea. Poți să te uiți la seriale până leșini, pe gratis.

În momentul ăsta, cu ce plătește Vplay cheltuielile? Pentru că nu cred că există vreo tactică de exit, având în vedere că sunt ilegali.

Bonus un filmuleț mișto de la ei:

poza via refresh

9 thoughts on “Cum face bani Vplay?

 1. Pingback: Cum face bani Vplay? | Bloguri romanesti | Scoop.it
 2. Eu am cont la ei de vreun an de zile. Si intr-adevar, pana nu de mult costa 5 euro / luna. Ma numar printre cei are plateau. Dar asta ma intrebam si eu, de cand s-a redeschis, cum isi acopera cheltuielile? Sincer nu cred ca va ramane free. Probabil e doar o strategie de a atrage noi vizitatori. Cred… 🙂

 3. Salut Daniel,

  Bani probabil au facut destui de multi pana acum. Tinand cont ca au functionat ilegal pana acum. Totusi am fost si eu client VIP pana anul trecut cand am descoperit ca nici un serial nu poate fi vizualizat de pe un IP exterior Romaniei.

  Pur si simplu primesc newsletter cu link catre episod nou si cand dau click imi apare page not found. 🙂

  Cand le-am dat mail si i-am intrebat de ce nu merge din afara tarii am primit un raspuns de genul: Da, asa este nu merge in afara tarii ?!?!?
  Funny.. nu?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: