7 sfaturi pentru retelele sociale

7 sfaturi pentru retele socialeVreau să dau 7 idei pentru oamenii care nu au experimentat prea mult cu rețelele sociale. Eu am avut norocul să fi trecut prin multe etape și am acum noroc să îmi dau cu părerea liber.

1. Nu mă interesează ce mânânci.
Poate îți dau like pentru că nu am văzut postări de ale tale de mult timp. Altfel crede-mă nu ți-aș da.

2. Nu mă interesează unde ești.
Eu am fost și sunt susținător foursquare. Acum 2 veri cu Dan eram tot timpul cu ochii pe foursquare pentru ieșiri la beri. Dacă vedeam că dă Horia checkin pe foursquare, îl sunam și mergeam să bem. Win-win. Dar rar, foarte rar, dădeam tweet cu poziția. Doar dacă aveam un mesaj valoros sau eram beat.

3. Nu mă interesează discuțiile tale cu alții
Și eu mă mai întind la vorbă în spațiile ”publice online”. Nu îmi dau seama și se întâmplă. Dar foarte rar. Sunteți câțiva care îmi umpleți feed-ul de ”Ok :P”, ”Ne auzim”, ”Ce tare”, ”Ok, Ok” și cretinități de astea.

4. Poze cu copii
Da, sunt de acord. Copii sunt foarte frumoși, nu am nimic cu ei. Dar nu intru pe rețele sociale să văd poze cu copilul tău. Mă interesează conținut interesant de la tine. Dacă ți-am dat add sau mi-ai dat add pe facebook, înseamnă că am ceva așteptări de la tine.

5. Citate kilometrice
Fratele meu, sunt câțiva pe internetul ăsta, care îi știți și voi, care nu leagă 2 cuvinte în realitate, dar aruncă pe facebook câte un citat atât de adânc că nici ei nu îl înțeleg. Zeci de like-uri, mulțumiri, continuări. Sunteți ok?

6. Jocuri pe rețelele sociale
Cred că vă prindeți de idee..

7. Sute de poze în aceeași poziție.
Bă, pe Piticu îl înțeleg. E jurnalist, e în sângele lui. Dar dude, gândește-te și la răbdarea mea. Mi-ai atras interesul și mă pui să îmi bat joc de mine prin sute de poze asemănătoare.

Roger? Over and out.

3 thoughts on “7 sfaturi pentru retelele sociale

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: