Glimboca, Dumnezeu si Twitter

Social Media pentru BisericiGlimboca este o fostă comună înstărită din Caraș-Severin. Lângă Oțelul-Roșu, un centru industrial și o altă zonă bine dezvoltată. Deci ce să mai, aproape ca un oraș.

Eh în acest loc extraordinar se găsesc niște experți social media. Experți social media care trebuie să exerseze.

Așa că, de ce nu, hai să facem un cont de twitter, un blog și un cont de facebook a Bisericii din Glimboca. Asta ca enoriașii să fie la curent cu știrile și cu ce se întâmplă prin Biserică. Dacă vor să meargă la Biserică și e ocupat? De unde să își ia lectura dacă nu de pe blog-ul Bisericii? Dacă preotul are ceva important și urgent de transmis?

Un tweet random:

Așa că oameni buni, obișnuiți-vă. Biserica vă urmărește și vă comunică.

PS: Observați stema orașului de pe Wikipedia

8 thoughts on “Glimboca, Dumnezeu si Twitter

 1. Pana la urma urmei si biserica este o institutie si eu stiu ca in economie orice entitate cu acest statut urmareste obtinerea daca nu a profitului (cazul ONG-urilor) cel putin atragerea fondurilor pentru mentenanta. Iata ca nici cei care conduc institutia numita “Biserca” nu fac rabat de la aceaasta regula. 🙂

 2. Salut Daniel,

  si multumesc pentru articol, am ajustat contul de twitter, cel care strangea feedurile si de pe glimboca.blogspot.com (Biserica Baptista din Glimboca) si de pe glimboca.wordpress.com (comuna GLimboca)
  stiai asta cand ai scris articolul, linkul amintit referind catre siteul generalizat: comuna Glimboca, pe contul de Facebook BBGlimboca nu ai vazut in schimb problema asta. Iar contul de profitshare inca e pe zero si a trecut mai mult de un an. Chestia aia cu profitshareul nu mi s-a parut o problema, canalele crestine au si ele reclame (ex: speranta TV, credo) si mi se pare mai de bun simt sa pun un banner pe un blog decat sa stau la colt de strada cu o pancarda pentru Catedrala Neamului de ex. Preotul/pastorul n-are legatura cu toate astea, o fac ca un hobby, a fost initiativa mea si ma bucur ca sunt oameni preocupati care ne urmaresc. Imi cer iertare daca v-a produs vreo ofensa greseala mea (am sesizat-o si eu dar am aplicat un sistem de prioritate deficitar si am lasat-o asa) voi scoate bannerele de pe site iar daca va deranjeaza asa de mult pot sterge contul de twitter sau siteul. Pana acum au venit doar cuvinte de multumire. Multumesc inca o data pentru sesizare si iti doresc toate cele bune, mult succes in tot ceea ce faci.

  Tot ceea ce am dorit sa fac a fost ca Dumnezeu sa fie slavit prin lucrarea asta, daca n-am reusit imi cer iertare, e greseala omului nu a Creatorului asa ca sa nu generalizam.

 3. Nu trebuie sa dai nimic jos. Eu nu te-am atacat, ci doar am facut o prezentare si o constatare a ce exista.

  Sunt sigur ca ai numai intentii bune, asa ca spor la munca! 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: