Videoteca VII [Filme de la Oscar]

Videoteca danielsima.roAvând în vedere că Oscarurile au fost duminică, eu cu Anca ne-am gândit să luăm filmele nominalizate și să ne uităm la ele.
Sincer, părerea mea e că anul ăsta a fost slab din punct de vedere al calității. Au fost filme bunicele, dar nici unul spectaculos.

1. Midnight in Paris – după cum am zis și videoteca trecută, a fost drăguț dar nu grozav. E un film de duminică seara, dar doar dacă te plictisești.

2. Puss in Boots. Nu am ce să zic despre el, e un film grozav. Merită văzut la cinema pe un ecran mare.

3. My week with Marilyn. Deși am fost reticent, e destul de tare. Blonda a jucat bine, e frumoasă, se apropie de Marilyn și restul actorilor au fost englezi. Povestea e drăguță și e filmat foarte, foarte bine.

4. The Descendants. Mă, nu știu. Clooney joacă bine, dar e un film prea lejer pentru mine. Până și Midnight in Paris a avut ceva acțiune față de ăsta. Ideea e drăguță, dar totuși e prea ușor pentru mine.

5. J. Edgar. Tare, deși mă așteptam după poveștile prietenilor să fie mai spectaculos. Eu nu îl înghit pe Leo Di Caprio, dar ultimele filme ale lui au fost extraordinare (Inception, Shutter Island, Blood Diamond, The Departed, The Aviator)

7. The King’s Speech. Nu a fost la Oscar, dar a fost foarte foarte bun. Am văzut că l-au dat la televizor și m-a apucat curiozitatea. Recomand.

6. S-a anunțat că House rulează ultimul sezon. Așa că probabil o să organizăm un maraton de House.

Voi? Recomandări?

One thought on “Videoteca VII [Filme de la Oscar]”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: