Biografia lui Steve Jobs

Biografia lui Steve Jobs la eMag
Deși nu sunt fan Apple, am fost fan al carierei lui Steve, care a trecut de la succes la rahat și tot așa de câteva ori. E un om cu o istorie remarcabilă.
Așa că niciodată nu am aruncat cu mizerie în produsele Apple. Nu m-au pasionat, nu le-am lăudat, nu le-am criticat.

Astăzi am văzut pentru prima oară că Steve Jobs a scris o biografie.
Noroc cu eMag, că altfel habar n-aveam. Am văzut pe materialele lor că la comenzi de 1500 de lei oferă cartea gratis.
Restul pot să cumpere din 5 martie cartea cu 85 lei. Fuck, e 20 de euro cartea 🙂

3 chestii m-au făcut să scriu acest articol:

1. Cariera lui Steve Jobs

2. E scrisă de Walter Isaacson. Omul a fost președinte la CNN și a managing editor la Time (atenție, Time Magazine) și a scris biografiile: Henry Kissinger, Benjamin Franklin, Albert Einstein. A lui Franklin o am pe Kindle dar nu am luat-o de coarne încă.

3. Dacă recunoaște sau a conștientizat unele mizerii care le-a făcut. Tirania care a copleșit Apple după ce a revenit a doua oară .

7 thoughts on “Biografia lui Steve Jobs

  1. Abia astept sa ma apuc de ea,eu o stiam de mai mult timp dar chiar acum cateva zile ma gandeam sa o cumpar in engleza si nu stiam ca este si in limba romana, ceea ce ma bucura foarte mult abia astept sa apara la eMag, multumim de informatie.
    Eu nu am fost asa mare fan al lui Steve pana cand am aflat cateva detalii despre cariera lui, iar api am devenit un fan inrait Apple odata cu primul meu iphone pe atunci un 3g si automat foarte interesat despre cariera lui.

  2. Eu am primit-o cadou în norvegiană :)) Useless. Dar probabil și dacă mi-o recită mama în românește înainte de culcare probabil tot atât de mult o să înțeleg ce poate să fie în capul unui om ca Steve Jobs 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: