Ce am facut eu intr-o vineri

S-a terminat oficial programul de lucru la Siemens și am reușit să îmi adun gândurile să scriu ceva coerent. Au fost multe gesturi care mi-au plăcut la oamenii care ne-au primit astăzi. Eu nu aveam nici o așteptare să fim primiți cu zâmbete sincere. Dar s-a întâmplat. Nu m-am așteptat să aibă atâta răbdare și chef să ne povestească despre aparatura medicală de care ei sunt atât de mândrii. Dar au avut.

Ceea ce a făcut diferența a fost că în loc să ne țină prin birourile lor sau prin atelierul de producție, ne-au dus la… clienții lor. Eu cu Alex am fost la 2 clinici private și Spitalul Municipal unde Siemens are aparatură. Corina, Ovi și Richie au fost la mai mult timp salahori, dar după au fost duși la Biblioteca ”Lucian Blaga” din centru unde ei zic că a fost impresionant.

După pauza de masă, am fost la Stația de pompare Zorilor, de unde 50.000 de oameni zilnic au apa ”coordonată” cum s-ar zice cu succes. Deși renovat în 2000, adică acum 12 ani arată ca nouă.

Și mi-am dat seama că majoritatea oamenilor văd Siemens în România ca o multinațională de genul Solectron care fac telefoane. La bandă, mulți și pe bani puțini. Dar nu. Siemens a adunat/cumpărat companiile existente pe piață care deja produceau/colaborau sau vindeau produsele lor. Deci structura propriu zisă nu este de mentalitate multinațională.

A fost frumos, mai jos aveți poze care le-am făcut cu telefonul (pm, m-am gândit că par om aiurea să vin la muncă cu aparatul foto) și în curând se va produce un filmuleț al turului pe care îl voi share-ui.

Mai câteva pe FB

Bloggeri la Schimb este un eveniment Siemens sustinut de: Restaurant Belvedere, Porsche Timisoara, Pizza Hut, Best Western Fusion Hotel și Autonom Rent-A-Car.

Schimb de bloggeri la Siemens Cluj Schimb de bloggeri la Siemens Cluj
Schimb de bloggeri la Siemens Cluj Schimb de bloggeri la Siemens Cluj
Schimb de bloggeri la Siemens Cluj Schimb de bloggeri la Siemens Cluj

10 thoughts on “Ce am facut eu intr-o vineri

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: