Masterchef – prima editie

Masterchef RomaniaAseara a început mult promovatul format Masterchef, un fel de Reality-Talent-Judge show. Când a început să îl anunțe PRO-TV-ul am început să fac un pic de research despre el.

Ce pot să zic. E interesant. Ca și în orice alt domeniu, tot timpul vom avea oameni care participă și nu au nici o legătură sau talent cu formatul care se cere.
De aia o să vedem destule femei casnice care au gătit toată viața lor ciorbe și supe clasice și consideră că sunt bucătari. În schimb, au fost cred că 3 oameni care au fost impresionanți ca și stil, nivel de experiență și prezentare. Dar toți tineri.

Ce e totuși motivant e că nu au voie să participe bucătari. Asta înseamnă că vor fi discuții, corecturi, certuri, greșeli adică faze care vor fi interesante.
Juriul de 3 bărbați al emisiunii Masterchef Romania respectă franciza, fiind foarte foarte ironici, degajă aer de superioritate și sunt plictisiți parcă. Cel mai probabil ăsta e rolul.

Ca și concluzie, Masterchef România are potențial să fie interesant. După proba eliminatorie, adică peste încă 2,3 episoade va fi probabil mai spectaculos.

Voi v-ați uitat? Ce părere aveți?

8 thoughts on “Masterchef – prima editie

  1. In general emisiunile concurs fac audienta, iar daca subiectul e unul culinar, cu atat mai mult. Toti mancam, deci majoritatea suntem interesati de gatit la un moment dat in viata noastra.

  2. Crinutza – Acolo e o discutie interesanta ca toti au zis ca s-ar putea sa fie bucatar, si asta ar fi contrar regulilor. Is curios etapa viitoare ce se intampla 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: