Hai că ți-am făcut program în weekend


Cam așa ceva mi-a transmis Tița când mi-a povestit de Teszt 2012 care se ține în Timișoara. Festivalul Euroregional de Teatru Teszt, pentru că așa se numește începe mâine (19) și ține până în 27 mai, săptămâna viitoare.

În cadrul evenimentul, pe durata a nouă zile, vor putea fi urmărite numeroase trupe de teatru, care și-au dovedit valoarea și revin ca și cum ar fi acasă, la Timișoara. Spectacolele acestora sunt premiate la festivaluri importante, se joacă de mai multe stagiuni cu mare succes sau reprezintă noutăți.
O premieră absolută a festivalului o constituie faptul că, pe lângă spectacolele teatrelor din Arad, Novi Sad și Subotica, reprezentantele euroregiunii, anul acesta vor putea fi urmărite și producțiile celor trei teatre profesioniste timișorene (român, maghiar și german), ceea ce atestă, o dată în plus, caracterul multicultural al întâlnirii.

Din câte am înțeles, prețurile sunt aceleași de anul trecut 16 și 8 lei (cu reducere) dar sunt și pachete pentru întregul eveniment sau doar o selecție din spectacole. Mergeți mai bine pe Alba Iulia și vă uitați de care vreți. Programul îl puteți vedea aici.

Ca și mândrie locală și teatrul Auăleu participa anul ăsta așa că sigur va fi interesant.

Mai sunt multe informații, dar cum nu ne plac posturile kilometrice eu zic să ne rezumăm la ”Ne vedem acolo,da?

2 thoughts on “Hai că ți-am făcut program în weekend

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: