Care-i faza cu Digi Mobil

S-ar putea să pară dubios că tot scriu despre Digi(RDS), dar sunt destul de interesanți și totuși nu văd să se promoveze corect.

Săptămâna trecută am fost să plătesc o factură la ei și am văzut că au început să extindă partea de Digi Mobil cu oferte de telefoane. Ca și exemplu, Samsung Galaxy S II  cu abonament de 14 euro lunar se poate lua cu 500 de lei.

Am băgat la cap și m-am întors acasă unde am început să caut despre oferta lor. Nimic. Absolut nimic online.

M-am întors la caserie unde am primit următoarele informații:

1. Trebuie să fii abonat RDS cu telefonie fixă, internet sau cablu.
2. Trebuie să fii proprietar pe locația unde este abonamentul.
3. Nu mai au pe stoc telefoane, trebuie să mergi să verifici zilnic dacă primesc.
4. Abonamentul 14 euro include – minute nelimitate în rețea, 0.02 euro cenți în telefoania fixă și 0.02 cenți în alte rețele + internet nelimitat cu restricții de viteză după o anumită cantitate.

Pentru mine sună interesant, dar nu se știe nimic sigur, nu sunt telefoane și alte chestii logistice.

Întrebarea este: De ce oare Digi nu anunță pe nimeni și trebuie să nimeresc accidental ofertele astea? 🙂

*Nu sunt singurul care a văzut oferta

11 thoughts on “Care-i faza cu Digi Mobil

 1. E destul de “veche” oferta deja, foarte multe persoane si-au luat telefoane de la ei. Acum vreo 3 luni cand am vazut si eu oferta si eram tentat sa ma bag, era 12 euro abonamentu pentru S2 si daca stai sa calculezi rds pierde bani la S2 pentru ca ab + 500 tel e undeva la 17 si el la liber e 20 nou, dar castiga la celelalte. Nu stiu ce parteneriat au ei cu Samsung sau de unde au luat telefoanele de isi permit sa puna preturile astea.

  Cat despre informare, mama a primit mesaj pe “gigi” mobilu ala de la ei cu oferta asta, asa am auzit si eu de ea si cred ca numai asa si-au anuntat clientii de oferta.

 2. Abonamentul de 14 Euro ofera exact ce ofera si abonamentul de 2 Euro. Deci pentru pentru telefon o sa platesti lunar, timp de doi ani, cate 12 Euro.

  12 Euro X 24 luni = 288 Euro = 1.300 de lei + 500 avansul = 1.800 lei.

  Exact cat este Samsung Galaxy S II in magazine, doar ca il iei in rate.

 3. In magazine e 20 telefonul in magazinele care il au neverlocked, nu in cele care il au codat sau care ofera garantie DE MAGAZIN 1 an 🙂

 4. Nu stiu despre serviciile lor de telefonie mobila, dar cele de cablu TV din pacate lasa foarte mult de dorit. Eu am renuntat la ei din cauza ca am asteptat 2 luni sa imi schimbe locatia unde aveam abonamentul, la caseria din mall in Timisoara sunt in permanenta 20 de persoane la rand si mi-au si gresit de 2 ori factura dupa care si-au recunoscut vina si au reparat gresala. Sper sa nu fie asa de praf si la serviciile de telefonie mobila…

 5. Am tras o privire mai amănunțită pe site-ul vodafone.ro spre a găsi ofertele mai interesante. M-am gândit la telefoane de tip smartphone care să nu coste prea multe la achiziție, dar să nici nu aducă un abonament mai mare de 20 euro pe lună.

 6. pe tel cu sisteme de operare android daca nu are semnal ……..si nu prea are in general ……se restarteaza automat……… sau te cauta lumea si ,,tel inchis” …..sau pur si simplu nu poti sa suni …..nu apeleaza si zice : apel terminat .
  Netul ……merge foarte greu.
  toate aste nu le afli inainte sa semnezi un contract.

 7. Galaxy s iii mini luat pentru fiu-meu cu abonament de 7 euro pe doi ani, rata 40 lei pentru telefon (pentru un an), eu zic ca e mai mult decat ok…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: