Una faina cu facebook

De câteva zile se vorbește foarte mult despre faptul că tinerii renunță la facebook din varii motive, Vali a dat 3 linkuri interesante pe această temă.

Astăzi a apărut un comic foarte mișto despre acest fenomen. Și eu sunt sigur că dropping rate-ul ăsta a crescut din cauza problemelor de privacy și faptul că toată lumea marșează pe ideea că dacă ești pe facebook nu mai ai viață privată. Pe mine nu mă impedică cu absolut nimic. Atâta timp cât eu decid conținutul care să îl distribui audienței, nu mă interesează absolut deloc că mă urmărește Băsescu sau buticul de la colț.

Poate mai important decât să citiți termeni și reguli toată ziua, mai bine studiați 1 minut în plus ce repercusiuni aduce postarea unui status, poze sau a unui eveniment pe profil.

Nu vrei să fii în targetul companiilor pentru campanii demografice? Nu îți pune vârsta sau orașul. Nu vrei să vadă lumea pe unde umbli? Dă email celui care a postat poza să o șteargă. Nimeni nu va fi atât de extremist să nu asculte rugămintea unui client.

20130305-113723.jpg

Sursă poză

One thought on “Una faina cu facebook”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: