Hai cu mine sambata la film

Oamenii drăguți de la Media Pro aduc caravana filmului Minte-mă frumos la Timișoara și cu ocazia asta am onoarea să vă ofer 2 invitații duble.

Minte-mă frumos este un film românesc altfel: o comedie romantică pozitivă, firească și amuzantă, ce va încânta publicul tânăr, un film cu oameni obișnuiți care trăiesc povești de dragoste încâlcite, într-un București colorat al anului 2011, în care rețelele sociale fac parte din viata noastră. Filmul îi aduce în rolurile principale pe Andi Vasluianu și Diana Dumitrescu, secondati de Marius Damian și Antoaneta Zaharia, alături de Loredana Groza, care face un rol delicios.

Dacă vă sună interesant o ieșire la film, primele 2 comentarii cu adresă de email validă la acest articol se aleg cu câte o invitație dublă și vin cu mine, sâmbătă (20.10.2012) de la ora 15:00 la Cinema City în Iulius Mall.

Trailer-ul:

12 thoughts on “Hai cu mine sambata la film

  1. Claudiu, esti primul castigator al unei invitatii duble. Da-mi pe email (stii deja adresa) numele si prenumele invitatei/invitatului tau si ne vedem acolo 🙂

  2. Si eu cred ca este Adela. Daca vrei sa il vizionam impreuna, ai castigat o invitatie dubla prin commentul tau. Da-mi un email la dan (@) danielsima.ro cu numele tau complet si al invitatului tau si ne vedem sambata acolo 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: