S-au aliniat planetele – in weekend prind Toamna Oradeana

E adevărat că doar de vreo doi ani am înțeles anvergura evenimentului, dar oamenii sunt deja la a 21-a ediție și nu par să se oprească. Ultimele 2 ediții m-au găsit tot prin alte părți ale lumii sau cu treburi, dar de data asta am nimerit-o în plin.

“Toamna Orădeană” se desfasoara sub forma unui festival cu caracter cultural și se intinde pe durata a doua săptămâni. Festivalul cuprinde spectacole de teatru, expoziții, manifestări culturale și concerte în aer liber și în sală. Mai poate fi numit un festival cultural urban, complex, modern, multicultural, caracterizat de creativitate, realizat pentru comunitate și în strânsă legatură cu aceasta.

Site-ul și comunicarea evenimentului sunt bestiale, așa că sper ca anul viitor să am mai mult timp liber să particip mai mult decât un weekend și de ce nu, să fiu blogger acreditat? 🙂

Dacă aveți drum înspre Oradea (acolo zice buletinul că m-am născut) până pe 14 octombrie, merită să dați un ochi peste program și să vedeți dacă vă gâdilă ceva.

Eu voi prinde azi Guilty Lemon, cu care am avut o obsesie anul trecut și nici nu știam că sunt români. Totodată și Blazzaj pe care nu i-am mai văzut cântând de vreo 10 ani poate?

Se prevede un weekend plin și sper că reușit. Ne vedem la Oradea?

2 thoughts on “S-au aliniat planetele – in weekend prind Toamna Oradeana

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: