Sambata ai program de fugit

Alergotura organizează sâmbătă, 24 noiembrie 2012, cea mai lungă alergare organizată până acum în Timișoara. Vom alerga 500 de minute cu dorința de a parcurge, în total 500 de kilometri. Evenimentul “Pune Timișoara în mișcare!” va începe dimineața de la ora 8.00 și va dura până după-amiază la ora 16.30. Ca să ne asigurăm că se va alerga non-stop, membrii clubului au făcut echipe de cel puțin câte doi, care se vor schimba la fiecare 30 de minute. Acest lucru se va întâmpla în Piața Operei, la colțul cu strada Alba Iulia, unde va fi și standul evenimentului. De aici sau pe traseu, se pot alătura în grupurile de alergători și alte persoane care vor să facă mișcare și vor să contribuie la atingerea obiectivului de 500 de kilometri.

Traseul pe care alergăm trece prin zona centrală și prin spatele Parcului Botanic. Am ales să facem jogging pe trotuare largi, ca să evităm șoselele și traficul de mașini. Pe pietoni îi așteptăm să încerce și un ritm mai alert de deplasare: o alergare ușoară. Totul se va desfăşura respectând regulile de circulaţie.

Cel mai important moment al zilei este programat la ora 12:00. La prânz le dăm întâlnire în centrul orașului, aproape de standul nostru, tuturor celor care vor să promoveze un stil de viață echilibrat, celor care vor să facă 30 de minute de mișcare și să-și ia astfel porția de sănătate, așa cum recomandă și medicii.

Hai cu mobilizarea! 🙂

3 thoughts on “Sambata ai program de fugit

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: