Ce mă ține în orașul în care sunt?

Franco

Vorbeam zilele astea cu cineva despre mutatul în alt oraș. Dădeam amândoi argumente pro și contra, motive pentru care orașul care urma să îl aleagă e mai deosebit sau ba și tot tacâmul. Și evident, a venit întrebarea postului.

Ce mă ține pe mine? Probabil că plasa de siguranță. Faptul că, la sfârșitul zilei, oricât de rău aș ciufuli-o, mă întorc acasă și cer ajutor mental, NU material.
Mă ține networking-ul. Mă ține rețeaua de oameni care mi-am creat-o (moștenit-o) de care am ajuns să mă folosesc din ce în ce mai mult.
Mă ține nevoia de apartenență la un grup. Pentru că Timișoara e Timișoara, e iubită și foarte contestată și mai ales că nu e București.

Da, am avut momente în care am vrut să dispar, că mi-era atât de rușine, sau mă certasem atât de urât cu niște oameni, că pur și simplu vroiam să mă teleportez. Dar a trecut de fiecare dată 🙂

Am vizitat 3 sfert de europa, am fost de x ori în America și am văzut-o aproape pe toată. Nu am ales Timișoara in defavoarea New York-ului, am ales acasă.

3 thoughts on “Ce mă ține în orașul în care sunt?

  1. Pingback: Tweets that mention peblog Ce ma tine in orasul in care sunt? -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: