Locul meu preferat în România

Am fost foarte frustrat zilele astea că nu am avut răbdare și nici inspirație să scriu. Am mai primit lepșe de la Adi și Cristina dar nu s-a legat inspirația cu timpul nicicum. Noroc cu Nebu care la rândul ei a primit o leapșă mișto.

Pe ce criterii aleg eu un loc preferat?

Păi, locul meu favorit ”all time” e New York-ul. Cred că toți care au stat de vorbă cu mine mai mult de 2 cafele, știu că sunt pasionat de aglomerație, mixt de cultură și posibilitatea să cunoști un număr mare de oameni, limitat doar de timpul pe care îl ai la dispoziție.
Restul locurilor mele sunt parcuri, muzee, cafenele în orașe străine, unde mă simt relaxat și aș putea să hang-uiesc toată ziua fără un stres 😀

Înainte să îl prezint pe cel mai recent, vreau totuși să se știe că pentru câțiva ani buni, locul meu preferat a fost altul.
Deși nu sunt un amator al schiatului și al mersului la munte să beau, locul meu preferat era totuși Râușor. Am fost doar de 2 ori, locul e genial, se fac investiții serioase în dezvoltarea zonei pentru circuitul turistic și vizual depășește multe alte zone mai cunoscute.

DAR, de la ultima ieșire la Cluj, mi-a intrat în inimă un alt loc. Da, e Grădina Botanică. Am numai cuvinte de laudă despre ea. Am petrecut in jur de 4 ore, timp în care nu am putut efectiv să mă gândesc la treaba care mă aștepta acasă sau problemele clasice ale oricui (bani,clienți,deadline-uri). Am fost pur. Până și pentru sănătate a fost benefic. Am fumat în jur de 5 țigări în 4 ore, care cred că e un low personal best(da, am încercat să folosesc o expresie românească, dar nu sună la fel de bine) pentru o ieșire in aer liber pentru mine.

Ce pot să zic? Nu are nici un rost să pun poze, să încerc să povestesc cum arată, să vă zic că totul pare nou, că toate serele și clădirile sunt întreținute și lumea chiar se preocupă să mențină o anumită calitate pentru clienți.
Trebuie să mergeți 🙂

3 thoughts on “Locul meu preferat în România

  1. Băăăă. De-acolo mi-am luat cactusu’ mă! Când am fost ultima oară cu voi! Foarte tareeee! ;))

    Şi acum, să fim serioşi. Dap. E un loc bestial. L-am descoperit pe la 4-5 ani. M-au dus ai mei prin Cluj, că aveau ceva treabă, iar tatăl meu a insistat să-mi facă turul. Foarte frumos parc botanic! 🙂

  2. Pingback: Tweets that mention Locul meu preferat în România | DANIEL SIMA -- Topsy.com
  3. Ce dor mi s-a făcut acum de Botanic. Chiar a fost una dintre cele mai faine experiențe legate de Cluj din ultima perioadă. Propun să mai mergem și data viitoare, că prea a fost frumos. Încă mă gândesc la Grădina Japoneză și la serele alea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: