Îmi pierd plăcerea

Poli-Branesti

Sunt unpic irascibil zilele astea, deranjat mai mult de întâmplări random din jurul meu. Ca să îmi pună capac, odată la 2,3 zile când mai dau o geană pe ziarele din sport și caut în special articole despre Poli Timișoara, găsesc haterii activi. Și heituiesc. Și heituiesc din râutate pură, că deja de câțiva ani o dăm în bălării cu ”Fulgerul Bragadiru”.

Da frate, Poli de acum nu are palmaresul Poli-ului de acum mult timp, care bătea pe Atletico Madrid. Așa și? Atâta timp cât echipa de pe teren se numește Poli, și mai ales Timișoara, e îmbrăcată în violet și joacă pe stadionul din orașul meu nu crezi că e de prost gust să mă deranjeze că îmi aduce pe Manchester City ca adversar?

Îmi place de Iancu? În nici un caz, sigur se spală ceva bănuți prin echipa asta, se fac afaceri cu alte echipe ca să ”fie bine pentru toată lumea”. Așa și? Ar fi mai bine să fim ca alte orașe(Oradea, Baia Mare, Sibiu, Constanța) care să nu aibă nici un fel de organizare și performanțe?

Mie sincer mi-e bine. Eu sunt printre cei 300,400 de oameni care mergeau în 1998-2000 la meciurile lui Poli Zambonist, când ne bătea ARO Câmpulung 6-0, când Silvășan și Buia erau legendele echipei.

Nu sunt fan ocazional, nici măcar fan nu mă pot numi. Dar respect fenomenul, respect spiritul galeriei și nu mă cac pe concurență la fiecare veste,știre,articol care se dă. E bine să fii hater, dar fii și tu când trebuie.

4 thoughts on “Îmi pierd plăcerea

  1. Desi sunt bucurestean si stelist de mic, am renuntat la Steaua din cauza lui Becali si am incercat sa-mi aleg alta echipa de inima. Mi-a placut de Poli, insa n-am inteles niciodata de ce banatenii, altminteri niste oameni foarte faini, sunt in stare de atata ura contra propriei lor echipe.

    Vazut din afara, tot circul asta e nu doar jenant, dar si trist. Nu-mi place de Iancu, dar nici nu-mi pasa, atat timp cat datorita banilor lui a ajuns Timisoara unde e acum. Am ramas uimit cat de vehementi au fost fanii contra lui Sabau, care venise sa construiasca ceva (credeam ca doar miticii de aici n-au rabdare). Ma rog, acuma vad ca nimic nu-i multumeste de fapt pe „fani”.

    Traim in prea multa disperare si incrancenare si e pacat. Hai Poli, zic si eu, poate-poate echipa asta va reusi sa multumeasca pe cineva 🙂

  2. Ura față de Sabău a fost din cauza mediului in care ne aflăm. Atâta timp cât peste tot nu este unpic de răbdare cu antrenorii, oamenii așteaptă o schimbare foarte repede când ceva nu merge. Așa ne-am obișnuit noi românii, dacă nu câștigăm 2 meciuri să dăm vina pe antrenor (vezi toate cazurile recente de sezonul ăsta) 🙂

  3. Si Poli asta da prilej unora sa se considere puri si duri. Li se pare ca sunt ultrasi din aia duri. Poate ar vrea ca echipa sa ia titlul cu aer si cu banii lui Zambon. Pff…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: