Distractie maxima la un restaurant din Timisoara

Restaurant

Cum am zis ieri pe Twitter, s-a deschis în Bălcescu un nou restaurant, care zice că este All-Inclusive (All you can eat). Cum Casa Bunicii a tras o țeapă de zile mari și a desființat meniul zilei, biroul nostru este în continuă căutare de mâncărică. Așa că azi, înarmați cu foame și răbdare, 6 suflete am mers să vedem cât putem să ne batem joc de noi.

Aici începe distracția:

Ajungem în restaurant și suntem anunțați că astăzi este doar meniul zilei la 10 lei. Rămâneți? Rămânem, ce să facem.

Ne așezăm, alegem ciorbele (aveam de ales între ciorbă de pui, de legume sau de porc), ne alegem felul 2 (tocăniță de vită și orez cu legume sau piure) și suntem anunțați că primim și clătite.
Super, ne dăm dumele clasice, dăm dume cum am făcut foamea 3 zile ca să venim la All you can eat și acuma mâncăm cu rația, etc.

Vin ciorbele, ne servesc pe 5 dintre noi și la al 6-lea se anunță că nu mai este ciorbă de pui. Super, adu alta.

Trece un sfert de oră, vine fata și ne dă încă o veste proastă. Nu mai este orez, dar nici pireu nu mai prea are. Singura variantă sunt ardei umpluți. Bun, ne facem porția de răs, le zicem să aducă ardeii și începem să ne gândim că dacă….

Nu mai sunt ardei! În momentul ăsta am cunoscut deja toate 5 femei diferite care ne-au servit. Acum probabil am fost luați în primire de șefa.
Își cere scuze, ne explică că au deschis recent și că All you can eat-ul a fost un eșec.

Eu întreb: O zi nu a mers și a fost eșec?
Ea: Aaa, nu, a fost și vineri…
Eu: Aaa, deci 2 zile…

Ne împrăștiem de râs, ne întreabă ce am dori să mâncăm în locul ardeilor care nici ăia nu mai sunt și primim 2 variante mărețe: cașcaval pane sau gordon bleu cu cartofi prăjiți.

Alegem cașcavalul și ne punem iară să așteptăm. Între timp, Șefa vine cu o sticlă de suc la 2l de Fanta și își cere iară iertare pentru incidente, ne promite că de mâine totul o să fie în grafic.

În fine mâncăm, ne mai râdem puțin, primim și clătitele și ne ducem să plătim.

După, mă mănâncă pe mine să întreb:

Eu: Mâine ce o să fie? All you can eat sau Meniul Zilei?
Ea: Păi care ați vrea, că facem să fie bine. Luați numărul ăsta de telefon și sunați-ne peste o oră să ne ziceți cum doriți să mâncați mâine…

Și uite așa, cu 10 lei am mâncat bine și bun, am tras niște porții de răs cum de mult nu am mai avut și am și cunoscut oameni care se bagă într-un domeniu fără să aibă vreun habar.

12 thoughts on “Distractie maxima la un restaurant din Timisoara

  1. Pai ca asa se intampla mai nou, plonjeaza toti cu capul inainte, fara sa aiba, nu detalii, ci macar idei generale despre ceea ce urmeaza sa faca.

  2. Iti dai seama ca, daca nu mai aveau nimic, au venit romanasii la all you can eat, au bagat ca spartii si au mai pus si “la pachet”, nu?

  3. Pfff, pai astia nu s-au interesat care este ziua in care lumea viziteaza in grupuri mari localuri all you can eat? :))
    Imi imaginez ce spune patroana: “Chiar nu imi dau seama de ce nu a mers. Era perfect… “

  4. Pingback: Distractie maxima la un restaurant in Timisoara | Șmen.ro
  5. Ceva de genul a fost si in centru, la acvariu (vis-a-vis de McDonald’s)… dar aia au avut noroc si au dat lovitura in alta parte.

  6. o vreme mancam (delivery) de la rustica. a fost bine pana cand dura mult comanda-> livrare. pe urma portii tot mai mici. paine doar daca ceri. pret relativ mare.

    acum sunt mega happy de quicklunch, 9,5 lei meniul zilei economic, felul 1 + felul 2 + chifle. La gabaritul meu e perfect.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: