Un loc ideal pentru un concediu de 3 zile

După ce am scris articolul despre plecatul la Viena, am primit tot felul de recomandări dubioase. Muzeu, tur sau circuit pentru vizitatori și tot felul de chestii care sigur NU le face un vienez. Nici o problemă, le-am notat și probabil vor fi făcute oricum.

Dar tot am avut nevoie să completez excursia și cu o ieșire la apă undeva. Am vrut Italia, dar e scump și plin. Am vrut Slovenia, e frumos, scump și foarte scump pe perioade scurte cum vrem noi. Am zis Croația dar e peste mână la întoarcere. Am vrut Balaton, dar nu sunt încântat de condițiile de acolo.

În drum spre lucru am zis să intru până la Mareea să văd ce propun ei. Mă așteptam să nu înțeleagă și să îmi dea oferte doar pe minim 7 zile.

Dar totuși am găsit o ofertă foarte mișto în Ungaria. Pe lângă detaliile clasice mi-au sărit direct ochii la facilități (bine, nu mie, ci lui Anca): infrasauna si sauna finlandeza, solar, bai cu namol, aromaterapie (masaje si bai speciale), masaje thai si cu pietre de lava, teren de tenis, biliard, tenis de masa, darts, acces gratuit la baile termale pentru clientii hotelului, piscina, servicii medicale (masaj medical, gimnastica medicala, hidroterapie, electroterapie, fizioterapie).

Singurul lucru care cred că lipsește sunt masajele thailandeze…

Eger

sex

Eger

8 thoughts on “Un loc ideal pentru un concediu de 3 zile

  1. Credeam ca mergeti ceva mai devreme 🙂
    Daca imi place ce ne povestesti dupa, poate dau si eu o fuga pe acolo cu Adi. I’m a woman, I loooove SPA 😀

  2. Da, pai depinde foarte mult de ce gasim in Italia. Daca gasim ceva la preturi rezonabile, atunci mergem acolo. Daca nu, cand ne intoarcem trecem prin Eger 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: