Carti de nisa in engleza

Carti de nisa

Eu tot timpul îmi impun obiective de citit. Așa sunt eu, consider că citesc foarte puțin. Mai ales în comparație cu Richie sau Tomata.

Pe lângă asta mi-e foarte greu să găsesc cărți care să îmi placă. De ceva timp am rămas blocat pe cărți de marketing și advertising și am cam epuizat oferta celor de la Brandbuilders (pălăria jos pentru ei apropo, sunt printre puținii sau chiar unicii care sunt nișați pe cărți de advertising). Problema mea e că sunt în română și nu îmi place deloc să încerc să înțeleg o carte tradusă. Nu îmi place, e sec.

Așa că de ceva timp caut edituri să aducă ediții în engleză. Neconvingător.

Luni mi-am făcut prima comandă pe Book Depository. Am văzut la Arhi de ei, am făcut un pic de research și par serioși.

Abia aștept să îmi ajungă. Una dintre cărți este Socialnomics. A făcut vâlvă mare pe online și sunt foarte curios ce e de capul ei.

Întrebarea mea este: există edituri românești care aduc cărți de specialitate în engleză? Și la preț decent, normal.

3 thoughts on “Carti de nisa in engleza

  1. Ai putea incerca la okian.ro. Dar ei fac acceasi chestie ca si tine, comanda de pe Amazon sau BookDepository, mai adauga o mica taxa si dupa aia iti trimit coletul. So, iti recomand sa comanzi de pe BookDepository.

    Ar mai fi o posibilitate. De obicei, in Universitatea de Vest, este un stand cu carti in limba engleza, dar doar intr-o anumita zi din saptamana parca (nu stiu ziua). E un tip din Ungaria. Au si un site, iar pentru carti in limba engleza verifica aici

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: