Parcarea in Viena

Parcarea in Viena

Pentru că am tot căutat o săptămână ceva concret și nu am găsit, m-am gândit să ajut și eu turiștii români care merg cu mașina și nu știu cum e cu parcarea în Viena.

În primul rând, e gratis în weekend și de sărbători. Dacă vii vineri după-masa și pleci duminică, ești în grafic. Dacă stai mai mult, citește mai departe.

Dacă nu îți faci abonament lunar sau anual, 2 ore de parcare în Viena sunt 2,50 Euro. Știu ce crezi, dar nu există ceva pe zi gen Telpark-ul din Timișoara.

Dacă prețul ți se pare ok, trebuie să știi că nu poți să îți iei ticket pe o zi întreagă. Trebuie odată la 2 ore să treci pe la mașină și să schimbi biletul. Așa se face în Viena parcarea. E atât de complicat.

Din ce povestește lumea, amenzile nu pot fi trimise acasa pentru că nu sunt emise de poliție. Aia înseamnă (în principiu) că orice amendă iei în Viena pentru parcare nu are valoare. Rămâne de văzut ce se întâmplă dacă iei 3 amenzi. O ridică sau nu?

Așa că române, atâta timp cât nu ești țăran și parchezi în locuri interzise sau inexistente, nu ar trebui să ai probleme!

One thought on “Parcarea in Viena”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: