Ce sa faci la Budapesta

Vineri plecăm la Budapesta ca și cadou de ziua lui Anca. Am prins pe Booking un flash deal foarte bun la un hotel cu piscină interioară, jacuzzi și alte farmece. Nu avem un super buget, așa că Budapesta sună bine.

Pe lângă lenevitul în apă, am făcut un pic de plănuire pentru alte activități. De vizitat nu cred că mai e de actualitate, am bătut la picior tot orașul și îl știm deja. Acum îmi pare rău că nu am făcut ultima oară un review serios din punct de vedere turistic ultima oară când am fost. Dar poate îmi notez câteva chestii utile pentru cei care vor să meargă.

Deci ce am găsit:

1. Patinoarul din Budapesta. Defapt, sigur sunt mai multe, dar ăsta e pe un lac și destul de măricel. E într-un parc imens, unde e și Castelul Huniade.

Patinoar Budapesta
2. Budapest Zoo. Eu am fost când eram mic cu ai mei, nu a fost ceva spectaculos. Chestia bună e că e ieftin și are și Grădina Botanică. Dacă prindem și un timp relativ bun pentru plimbare e OK.

Gradina Zoologica

3. Shopping. E perioada reducerilor, se schimbă liniile, colecțiile. Avem în vedere Váci Utca, care e un fel de Maria Hilferstrasse în mizerie. Pe lângă Budapesta este Premier Outlet unde mi-am găsit anul trecut blugi și vreo 2 tricouri la prețuri acceptabile – un Parndorf în mizerie.
Mai avem noi o zonă la ieșirea spre Viena unde sunt Ikea, Decathlon și încă vreo 2,3 magazine mari

Astea pe lângă plimbări clasice pe Dunăre pentru poze și eternitate.

Aveți ceva sugestii pentru noi?

3 thoughts on “Ce sa faci la Budapesta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: