AC Recas nu e POLI

Pasionații de fotbal din Timișoara au împânzit orașul cu acest mesaj, cel mai probabil adresat primarului. ”AC Recaș nu e POLI” e un fel de a zice că noi nu vrem să mergem la film cu o fată mai urâtă, cu acnee și poate urât mirositoare deși ea are popcorn și cele mai bune locuri din sală. Locuri de care avem nevoie și popcorn fără de care nu putem sta la film.

”AC Recaș nu e POLI” nu cred că își are rostul, atâta timp cât ne-am obișnuit să ne scuipe în ultimii ani pe spate toată țara din cauza alianței cu ROCAR și Fulgerul Bragadirul.

Multă lume m-a întrebat zilele astea de ce lumea e așa reticentă față de planul lui Robu și cred că știu de ce.  Mare parte din fanii care veneau meci de meci pe stadion sunt în spatele unei echipe din liga a V-a, ASU Politehnica Timișoara.

Povestea lor este frumoasă și motivantă, fiind sprijiniți de Orza (fost viceprimar) și mare parte din galerie.  Jucătorii toți fac parte din Universitate, fiind profesori sau studenți înregimentați.

Frustarea și emanarea acestui ”AC Recaș nu e POLI” e clar o problemă de bani.

Pentru că poate fi doar o echipă sponsorizată de către autorități timișorene. Și asta va fi hibridul Recaș-Poli. E oare bine, e oare rău? Oare ar fi mai frumos să reîncepem din liga V cu studenți autohtoni și să așteptăm minim 4 ani să mai vedem câte un meci tare pe săptămână? Sau scopul scuză mijloacele și atunci putem să călcăm ușor peste mândria locală și să fim și noi suporterii Recaș-ului?

8 thoughts on “AC Recas nu e POLI

  1. Ok. Un singur lucru nu inteleg, de ce e bagat si Orza in treaba asta. Nu avem nici un fel de legaturi politice cu nici un patid, cu nimeni. Suntem cetateni timisoreni si suporteri Poli, care ne-am saturat. Oare e asa de greu de inteles?

    AC RECAS NU E POLI!

  2. Primul paragraf e o prostie fără margini. Ca să păstrez comparaţia, situaţia ar fi cam aşa: ştiu că nu-i iubita ta care zace în spital pe patul de moarte, dar ia-o pe asta “urâtă” de mână şi dă-i numele iubitei. Lasă-ţi iubita să moară şi continuă-ţi viaţa cu “urâta”. Cât despre film şi popcorn, dacă nu-i iubita, mi se rupe şi de film şi de locuri şi de popcorn. Capisci?

    Al doilea paragraf: dacă ai făcut o prostie în trecut pt care ţi-ai tras o stigmă, o faci din nou doar pt că te-ai obişnuit cu stigmatizarea? Ce spune asta despre tine? Nu mai bine înveţi din greşelile trecutului şi faci pe dracu în 4 să eviţi repetiţia?

    Ce treabă are cine şi în spatele cui stă, în raport cu reticienţa vizavi de ACS RobuPoliRecaş?! Ca să pricepi şi tu motivele ălora reticienţi ( nu prostia pe care o crezi tu), ai putea să-i întrebi. Sau măcar să urmăreşti firul unor discuţii purtate şi răspurtate în ultima lună. Un lucru e clar: stăm în spatele lui Poli şi-al normalităţii, al fair-play-ului.

    Dacă tu crezi că “AC Recaş nu e Poli” e o chestiune strict legată bani, e clar cât de multe ai înţeles tu din fotbal. Dar hei, avem blog, deci jignim!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: