Teatru mobil Grolsch la Timisoara


Încă un eveniment mișto vine la Timișoara anul ăsta. După ce am ratat aproape tot Teszt 2012, Grolsch de care am auzit de la Dan, vin la Timișoara cu teatrul mobil.

Între 5 şi 8 iulie, călătorii unui autobuz vor lua parte la spectacole de teatru mobil. Astfel că, pe traseul din Timişoara, Poșta Mare – Piaţa Mărăşti – Piaţa 700 – Piaţa Regina Maria – Catedrală – Consulatul Germaniei – Piaţa Iancu Huinade – Poşta Mare vor avea loc câte patru piese în fiecare zi, între orele 18 şi 22.

Deși sunt plecat la un botez în weekend, sper să ajung duminică la ultima piesă de la ora 6. Actorii călători sunt Ioana Blaj și Paul Ispas de la Maximia, de care am auzit că sunt destul de buni și pot face show (apropo, sunt împreună). Piesa este Asta-i tinereţea noastră, scrisă de Kenneth Lonergan. Sincer nu am auzit de ea, dar având în vedere că Grolsh în ultimul timp tot susține chestii experimentale înseamnă că are potențial.

Cuvântul cheie al acestui proiect este tinereţea cu toate obstacolele şi bucuriile ei. Grolsch şi-a propus atât prin evenimentul de Pup-Up Squad din Bucureşti cât şi prin acest proiect de teatru din Timişoara să se declare un susţinător al spiritului tânăr şi aventurier.

Dacă sunteți curioși de bilete sau mai multe detalii despre eveniment, vizitați www.experimentalist.ro.

Ne vedem pe acolo? Eu o iau pe Anca de mânuță și ne plimbăm duminică cu autocarul 🙂

One thought on “Teatru mobil Grolsch la Timisoara”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: