America, twitter si vedetele

Doar când vezi filmulețe de la talk-show-urile americane îți poți da seama cât de departe suntem ca showbiz de lumea civilizată.
Credeți-mă pe cuvânt că nu înțeleg cine greșește la noi în țară – producătorii că fac tâmpeniile astea sau cei care consumă tipul ăsta de show-uri. Aici vorbesc de talk-show-urile Antena 1,2,3,Realitatea, Știrile de la 5 mortuare de pe toate canalele, Capatos, Cruduța și toți maneliștii.

Și e atât de păcat fiindcă am putea să exploatăm spiritul umortistic pe care populația noastră îl are. Trebuie să recunoaștem că suntem o țară de ironici, miștocari și puși pe glume.

Tipul ăsta, Jimmy Kimmel este cum s-ar zice, noua generație de prezentatori care respectă tiparul Jay Leno sau Larry King când vine vorba de formatul emisiunii.

4 thoughts on “America, twitter si vedetele

  1. Vorbeam si eu despre asta candva. Multi nu realizeaza ca internetul a devenit deja un mediu direct de comunicare, in care omul chiar resimte tot. La inceput si Telefonul probabil era jucarie si amuzament insa acum vezi lumea cum tipa in telefon si cum il tranteste pe jos de nervi. La fel se intampla si cu internetul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: