Ce program ar trebui sa avem azi

Dragilor,

Pana acum nu mi-am exprimat parerile in mod direct, dar a venit momentul sa o fac.
Voi incerca sa fiu cat mai concis.

La alegerile generale, sau la cele locale, neparticiparea se poate traduce “-Am ales sa nu votez, in acest fel acceptand decizia celor care si-au exprimat votul”.
In cazul referendumului, neparticiparea are urmatoarea semnificatie: “-Neparticipand, voi anula decizia celor care au votat”.

Daca cineva considera ca Traian Basescu merita sa ramana presedinte, eu ii respect aceasta alegere. In acelasi timp, cer ca si alegerea mea sa fie respectata. Vino la vot si voteaza cum doresti. Daca cei care votati NU veti fi mai multi decat cei care votam DA, eu voi respecta decizia voastra. Asa este normal in democratie. Dar n-as vrea ca neparticiparea ta sa conduca la anularea votului meu, pentru ca nu ti-am acordat dreptul de a decide tu si pentru mine.
Atat.

Acest text l-am primit pe mail. Nu vreau să vă influențez să alegeți DA sau NU, dar și eu la rândul meu aș vrea să participați la vot. Hai să o facem bine de data asta 🙂

3 thoughts on “Ce program ar trebui sa avem azi

  1. Eu sunt de acord cu cele scrise. Daca nu ma duc, se anuleaza referendumul. Dar si daca ma duc si, spre exemplu nu ii vreau pe nici care … si, imi anulez buletinul de vot, tot voi fi luat in considerare ca un numar pe lista; prin urmare voi ajuta, chiar si in conditiile mentionate mai sus, la adunearea acelui numar de 9 milioane necesar.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: