Merita investitia?

Ieri zapam de plictiseală pe televizor și am dat peste emisiunea de IT de la TVR 1 – Zon@ IT. Nu vreau să comentez calitatea ei, pentru că oricum toate emisiunile de IT sunt gândite complicat, unde nu se știe ce este esențial de prezentat la produs și atunci se prezintă doar partea tehnică.

Eh, fix când am mutat am văzut prezentarea tabletei EvoTab Fun. Eu până anul ăsta nu concepeam să iau în considerare branduri românești pentru telefoane sau tablete.

Deși nu văd rostul întreg al unei tablete, trebuie să recunosc că e din ce în ce mai greu să iei cu tine în avion, pe drum sau în concedii un laptop mare. E mult mai comod, economic și rapid să ai o tabletă pe care să o plimbi cu tine.

În schimb, nu văd nici un sens să dai între 3000 și 4000 de lei pe un Ipad nou. Până și Galaxy Tab-urile mi se par scumpe între 2000 și 2500 de lei.
Eh, tableta asta pare foarte interesantă: GPS (cu tot cu car kit și kit FM ca să asculți radio), alte detalii tehnice bune, 8 GB și doar 650 de lei.

Review-urile sunt bune, de mirare având în vedere câte scandaluri și păreri negative am văzut în ultimul timp pe eMag.

Bine, acum e stoc epuizat, dar sigur va reapărea în câteva zile. Ce ziceți, merită?

4 thoughts on “Merita investitia?

  1. Nu ca tableta nu si-ar merita banii (e totusi 650RON) si sunt convins ca pentru calatorii pe avion va fi suficienta. Dar daca cunosti pe cineva in US ia-ti mai bine un Galaxy Nexus 7 (http://www.google.com/nexus/#/7). E doar putin mai scumpa decat tableta Evolio (daca o iei din US) si revieweurile sunt excelente. In plus, e Android Jelly Bean (4.1) basic, adica nu va fi nimeni care sa primeasca update-uri inainte ta :).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: