O campanie misto – Volanii.ro

Plimbându-mă pe net am găsit www.volanii.ro, un proiect www.rca-ieftin.ro care încearcă să mai responsabilizeze șoferii din trafic.

Începutul proiectului este să aduci idei de reguli pentru cei care sunt măgari în trafic și primele 10 vor apărea pe 200.000 de fluturași care vor fi împărțiți prin orașe.

Am mai găsit la ei pe site și un bilet mișto de parcare pentru momente grele când nu ai alte soluții. M-am inspirat și probabil voi face și eu unul asemănător pentru Anca.

Eu le-aș recomanda cu cea mai mare plăcere să aibă în vedere câteva județe pentru a împărți mai mult de 90% din fluturași:

1. Caraș Severin – cei din Banat cunosc situația județului Caraș Severin. Se conduce prost, tare prost și nicunul dintre ei nu ar face față într-un oraș mai mare gen Timișoara. Reșita nu se pune ca oraș mare.
Pentru ei, banda dublă continuă se traduce prin ”dacă sunt ambele continue, se anulează între ele”.
Viteza maximă prin oraș este 30 de km la oră, iar semnalizatul când schimbi benzile sau intri pe altă stradă se face o zi da, o zi nu. Astăzi nu.

2. Alba – Albanezii, oameni cu timp și răbdare, se plimbă prin Timișoara zici că se plimbă prin Dobra. Foarte consternați de faptul că sunt claxonați, nici ei la rândul lor nu prea folosesc semnalizatorul. Parcarea mașinii se poate face oriunde? Cu plată, fără plată, Albanezul este în vizită așa că nu se aplică regulile și pentru el.

3. București – conduc cu tupeu și consideră ”provincia” un fel de sat unde se conduce prea ușor pentru nivelul lor. Se supără dacă nu pleci chiar când se face verde și semnalizatul se face în ultimul moment, ca să nu deranjeze pe nimeni.

Ah, și un video de prezentare mișto:

3 thoughts on “O campanie misto – Volanii.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: