Ce poti sa faci cand…

…te-ai plictist de moarte de unii oameni? Atât de plictisitori și de jegoși ți se par, că ai vrea să strigi în gura mare toate porcăriile care le știi despre fiecare. Ce faci atunci când deși nu te-ai intersectat atât de mult cu ei, ești pur și simplu indignat de tupeul lor și de aerul superior pe care îl emană fără nici un sens?

Un exemplu bun sunt politicienii. Un alt exemplu sunt oamenii care se dau drept experți într-un domeniu. Și eu pot să zic că sunt un expert, deși nu sunt. Am câțiva ani de online, am lucrat, lucrez și voi lucra în continuare. Dar de fiecare dată când totul merge bine și ajung să fiu aproape să mă dau un petec, mă opresc. Evaluez, calculez, reformulez și pun înapoi capul la cutie.

Nu e momentul.

Pentru mine niciodată nu va fi momentul să mă dau mare și tare. Poate să vină toată recunoștința sau cel mai tare portofoliu, chiar și milionul până la 30 de ani. Tot timpul mă voi opri să mă autoevaluez și să consider că nu e momentul.

Până când vor reuși toți nătăfleții să păcălească sistemul? Să facă training-uri despre leadership și dezvoltare personală când nu au reușit să termine un ciclu educațional liceal? Până când vor fi toți experți social media, specialiști de marketing sau copywriteri care întreabă clientul Haudoiudu?

Eu aștept, cuminte. Poate că nu cel mai religios sau milostiv om, dar cred foarte mult în karma. Și va fi al dracului de bine când o să se întoarcă.

5 thoughts on “Ce poti sa faci cand…

  1. Hello Danutz.
    in ultima fraza “religios” nu-si are locul langa “dracului”….
    in rest imi place cum gandesti ….
    PS : mai joci cs ? 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: