Hai la o miscare

În 24-25 noiembrie se va ține la Cluj prima competiție națională de squash din România, organizată de Pro Squash și Aqua Carpatica. Cu ocazia asta, organizatorii s-au gândit să mai evanghelizeze sportul și prin alte orașe organizând câteva întâlniri cu amatori care să prindă ”febra” jocului. La Timișoara ne strângem duminica asta, 11 noiembrie de la ora 11 la clubul nostru local, Squash Timișoara.

Eu nu sunt la prima ispravă, am participat și la Cupa Toamnei unde mi s-au dat lecții de squash de la jucători mult mai buni decât mine, fapt care m-a motivat și mi-am cumpărat echipament adecvat și rachetă. Deci sunt pregătit de performanță!

Vreau să invit 2 persoane cu mine, care vreți voi, să încercați squash-ul și să vedeți dacă vi se potrivește ca sport. Stăm la povești, ne jucăm, ne premiem între noi. Nu vom fi singuri, eu cred că ne vom strânge în jurul a 10,12 oameni și va fi o ocazie faină să socializăm. Așa că lasă un comment aici cu răspunsul la întrebarea ”Cât crezi că reziști pe terenul de squash?” și voi alege prin extragere doi dintre voi.

Hai, să văd cum stați cu condiția fizică! 🙂

8 thoughts on “Hai la o miscare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: