Yellow Store in Timisoara!

Am câștigat un aparat foto!! Am participat la concursul organizat de Yellow Store cu ocazia deschiderii și am fost primul din 690 de oameni! 🙂

În sfârșit un magazin unde poți să îți speli ochii cât timp fetele fac cumpărături. Yellow Store-ul din Timișoara are un concept interesant. Acesta este primul magazin din Banat și primul Yellow Store care oferă pasionaților de fotografie un studio complet echipat, care va deveni un centru de practică fotografică și locul de organizare al workshop-urilor foto pentru comunitatea nikoniștilor din Banat.

În momentul ăsta, cam oricine își dorește și își poate permite(mai mult sau mai puțin) un DSLR . Dar mai important decât să îl ai și să faci poze pe automatic, e să înveți cultul fotografiei – situații, cazuri, ipostaze, reguli, principii. Sunt foarte puțini oameni în Timișoara care ar avea răbdare să explice sau să țină cursuri despre fotografie.

Și din ceea ce transmit managerii, cam asta se vrea:

Yellow Store Timisoara va fi mai mult decat un magazin care ofera spre testare si vanzare intreaga gama de produse Nikon, precum si accesorii foto Lowepro, Velbon, Marumi, Lenspen, SanDisk si Lexar. Prin intermediul studioului amenajat in magazin, se va crea un centru de educare a fotografilor, care va oferi workshop-uri de fotografie, intalniri ale nikonistilor, precum si sesiuni speciale de testare ale celor mai noi produse Nikon, chiar inainte ca acestea sa fie disponibile in magazine.

Puteți vizita noul magazin Yellow Store Timisoara situat la parterul centrului comercial Iulius Mall, Strada Aristide Demetriade, nr. 1, începând de sâmbătă, 17 noiembrie, în fiecare zi între orele 10-22.

4 thoughts on “Yellow Store in Timisoara!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: