Promotie la Arena Aqua Sport luna mai

arena_maiAm făcut o pauză mare de la blog, binevenită de altfel, pauză în care am vizitat Cracovia. Sper mâine să îți fac un rezumat clasic a ceea ce am văzut/trăit/vizitat pe acolo.

Până atunci, știu că foarte mulți dintre cei care mă citesc sunt pasionați de sport și caută oferte bune, așa că vreau să atrag atenția spre următoarea ofertă:

Pe toată perioada lunii mai, cei care își contractează abonamente anuale (12 luni) vor avea un preț preferențial de 250 de lei, plătibili lunar la Arena Aqua Sport. Oferta include acces nelimitat la bazin, saună și sală. E o scădere mare de preț și dacă ai mai fost pe acolo știi ce condiții mișto sunt.

Dacă te hotărăști, doar trebuie să te prezinti la sală și să ceri oferta. Plata se face lunar, deci nu e un efort financiar considerabil 🙂

Dacă mai ai nevoie de alte informații dă-mi un semn! 🙂

7 thoughts on “Promotie la Arena Aqua Sport luna mai

  1. Foarte misto promotia. Fac inot de 2 ori pe saptamana acolo, conditiile sunt super. Nu m-as lega la 12 luni de abonament (nu stiu cat sunt prin tara), dar, pentru cine nu are planuri sa plece cu lunile, merita fiecare ban

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: