Livrare acasa cu POS mobil

Aseară, după ce m-am întors de la Squash (am ajuns să joc de 3 ori pe săptămână constant, fără să îmi dau seama) m-a apucat o foame rebelă. Am așa o regulă să nu mânănc după ora 7, dar cum zice și Ovi, evit fast-food-ul dar câteodată te mai lovește și nu te lasă.

Eh, cea mai mare problemă a fost că nu am avut bani scoși. Doar pe card, și eu și Anca, așa că erau 2 variante – ori mergem până la un bancomat, care părea foarte departe când ești cocoșat de oboseală sau să nu mai comandăm. A 3-a variantă a fost inventată după ce am căutat puțin pe net și am făcut un pic de research.

Din câte am găsit doar Pizzeria 3+1 și Dopo Poco ar avea POS mobil. O informație destul de utilă, și din câte am înțeles de la domnul care ne-a livrat pizza de la 3+1 foarte folosită în ultimele 3 luni.

Așa că dacă aveți nevoie să comandați, cu încredere. De 3+1 știu sigur că livrează cu POS până la 11 seara, de Dopo Poco am citit doar pe internet.

Dacă ați mai auzit și de altele, ar fi foarte util. Nu știi niciodată când te mai loveștea foamea și de alte specialități în afară de pizza.

Fun fact: Site-ul 3+1 este de minim 5 ani deja hostat pe gsmguide.ro. Eu chiar nu înțeleg de ce nu vor să își facă un locșor al lor.

6 thoughts on “Livrare acasa cu POS mobil

  1. Confirm pozitiv (şi totodată afirmativ) pentru Dopo Poco, tot ce trebuie să faci e să anunţi când faci comanda că plăteşti cu cardul. Ăştia acceptă şi bonuri, btw 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: